Dicken ja HIFK kärkiottelussa keskiviikkona

SM-sarjassa pelataan viikolla kaksi ottelua. Keskiviikkona edessä on odotettu kärkiottelu Dicken-HIFK ja torstaina GrIFK saa kotikentälleen KyIF:n.

Dicken ja HIFK iskevät yhteen toista kertaa tällä kaudella. Monivuotisten kilpakumppaneiden ottelut ovat poikkeuksetta olleet viihdyttäviä ja jännittäviä. Kauden ensimmäinen kohtaaminen ei

Kevään ratkaisupeleihin on vielä 4-5 kuukautta aikaa ja Dicken pyrkii edelleen ”ajamaan sisään” nuoria tulevaisuuden pelaajia kuten Malena Heikkistä ja Anna Westerlundia, samalla kun HIFK nojaa Johanna Hillin ja Linda Cainberg kaltaisiin kokeneisiin pelaajiin.

Ottelusta tullee jälleen kerran ”maalin peli”, kumpaan suuntaan, se selviää keskiviikkona. Joukkueet kohtaavatkin joulukuun alussa taas Suomen Cupin semifinaalissa, joten loppuvuoteen on luvassa mielenkiintoisia kohtaamisia.

Torstaina GrIFK saa kotikentälleen KyIF:n. Vaikka kevääseen on pitkä matka, niin pelissä on jo kosolti panosta. Alkukauden perusteella GrIFK ja KyIF ovat juuri ne joukkueet, jotka kiivaimmin taistelevat neljännestä välieräpaikasta. GrIFK voitti joukkueiden kauden ensimmäisen pelin 27-23 ja on lisäksi voittanut Atlaksen kahdesti. KyIF:n kauden ainoa voitto on tullut niin ikään Atlaksesta. GrIFK pääsee kotikentälleen ennakkosuosikkina, mutta KyIF on osoittanut potentiaalinsa.

Kierros päätetään lauantaina SIF:n ja Atlaksen ottelulla.

SM-sarjan ottelut:
Ke 13.11. kello 19.00 Dicken-HIFK (VeikkausTV)
To 14.11. kello 19.00 GrIFK-KyIF
La 16.11. kello 15.45 SIF-Atlas

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk