HIFK:n ja Dickenin kärkiottelu viikonloppuna

SM-sarjassa pelataan neljäs kierros viikonlopun aikana. Ehdottomana kohokohtana nähdään tappioitta kauden aloittaneiden Dickenin ja HIFK:n kohtaaminen.

HIFK ja Dicken ovat aloittaneet kolmella voitolla. HIFK:lla on ollut hieman tiukempaa voittojensa suhteen, mutta siitä huolimatta se on pystynyt pitämään tilastonsa puhtaana. Dicken on pystynyt hoitamaan kolme ensimmäistä peliään suhteellisen selvänumeroisesti.

Joukkueet eivät ole kohdanneet sitten viime maaliskuun, joten kihelmöintiä on varmasti kaikilla tiedossa. Joukkueiden väliset kohtaamiset ovat kuitenkin yksi SM-sarjan odotetuimmista.

Lauantain toisessa ottelussa kotijoukkue KyIF avasi viime pelissään voittotilin kaatamalla Atlaksen selvin numeroin, mutta sitä ennen tilillä olivat tappio Dickenille sekä niukka häviö GrIFK:lle. SIF on sen sijaan hävinnyt kaikki kolme otteluaan tähän mennessä. Sarja-avauksessa Atlas yllätti ja sen jälkeen sarjan kärkikaksikko on ollut vielä liian kova pala purtavaksi. Nyt SIF hamuaa kuitenkin nälkäisenä kauden avausvoittoaan.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 31.10. kello 16.00 GrIFK-Atlas
La 31.10. kello 16.00 HIFK-Dicken
Su 1.11. kello 17.30 KyIF-SIF

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk