Kierros päätökseen lauantaina kahdella ottelulla

SM-sarjan 11. kierros saadaan täyteen lauantaina. GrIFK ja Atlas ottivat varaslähdön keskiviikkona ja muut joukkueet ovat tulessa lauantaina.

Kevätkierrokselle lähdettiin jännittävistä asetelmista, kun HIFK ja Dicken jakavat kärkipaikkaa tasapistein ja taistelu pudotuspeleihin pääsystä käy niin ikään kovana.

Lauantain ensimmäisessä ottelussa Dicken saa kotikentälleen viidentenä olevan KyIF:n. Syyskausi päättyi tilanteeseen jossa Dicken jakaa kärkipaikkaa tasapistein HIFK:n kanssa. KyIF on sarjassa viidentenä kahden pisteen päässä pudotuspelipaikasta, joten lisäpisteille Pirkkolasta olisi varmasti käyttöä.

Runkosarjaa on pelaamatta 10 kierrosta ennen kevään mitalipelejä. Näiden pelien aikana Dickenin tulee saada ”paketti kasaan”. Syyskaudella on joukkueessa painotettu yksilöiden kehittymistä, nyt painopiste siirtyy joukkuepelaamiseen. Aikaa on kyllä riittävästi jotta peli on parhaimmillaan, kun isot pelit alkavat maaliskuun lopulla. KyIF päätti viime vuotensa makoisaan vierasvoittoon SIF:stä ja samalla se piti itsensä hyvissä asemissa pudotuspelipaikkaa ajatellen. Voitto oli samalla KyIF:lle ensimmäinen ylempänä olevasta joukkueesta, joten se toi varmasti myös itseluottamusruiskeen joukkueeseen.

Lauantain toisessa pelissä SIF saa kotikentälleen tuoreen cup-mestari HIFK:n. Helsinkiläisten meno oli viime vuoden lopulla vakuuttavaa ja se lopulta kulminoitui hienoon cup-voittoon. SIF sen sijaan hävisi yllättäen KyIF:lle, mutta pitää edelleen hallussaan kolmatta sijaa. Kauden aiemmassa kohtaamisessa SIF on pistänyt HIFK:n todella tiukoille. Ensimmäinen Siuntiossa pelattu kohtaaminen kääntyi loppuhetkillä HIFK:lle maalilla ja toisen HIFK vei kolmella maalilla. Joko nyt on SIF:n vuoro?

SM-sarjan ottelut:
Ke 8.1. GrIFK-Atlas 36-17 (18-10)
La 11.1. kello 16.15 Dicken-KyIF
La 11.1. kello 17.15 SIF-HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk