Runkosarjan kolmas kierros pakettiin viikonloppuna

SM-sarjassa pelataan jälleen viikonloppuna kolme ottelua. Lauantaina ohjelmassa on yksi peli ja sunnuntaina neljä.

Samalla SM-sarjassa saadaan kolmas neljännes päätökseen.

Kierroksen pelit käynnistyvät Kauniaisista, kun GrIFK saa kotikentälleen Dickenin. Dicken on voittanut joukkueiden väliset kaksi edellisottelua, mutta kotiottelussaan GrIFK pisti Dickenin tiukoille. Dicken taistelee vielä runkosarjan voitosta yhdessä HIFK:ta vastaan, kun taas GrIFK on tällä hetkellä kiinni runkosarjan kolmannessa paikassa. Grani on voittanut seitsemän peliä ja sillä on myös saman verran tappioita. Paikka välierissä näyttää hyvältä, sillä eroa viidentenä olevaan KyIF:ään on viisi kuusi pistettä.

Sunnuntaina pelataan kaksi ottelua. Ensimmäisessä kohtaavat sarjataulukon ääripäät Atlas ja HIFK. Joukkueiden edellisessä pelissä HIFK takoi peräti 54 maalia eikä ottelun ennakkosuosikista ole minkäänlaista epäselvyyttä.

Sunnuntain toisesta pelistä on sen sijaan odotettavissa hieman tasaisempi, kun KyIF emännöi SIF:iä. Ottelussa on monta mielenkiintoista pointtia, sillä kyseessä on luonnollisesti paikallisottelu ja lisäksi joukkueet taistelevat tiukasti paikasta välieriin. Sarjataulukossa SIF on tällä hetkellä neljä pistettä KyIF:n edellä, mutta kotivoitto sunnuntaina petaisi erittäin jännittävät lähtöasetelmat runkosarjan viimeiselle kierrokselle. Joukkueiden kahdessa edelliskohtaamisessa voitot ovat menneet vierasjoukkueille.

SM-sarjan viikonlopun ottelut:
La 8.2. kello 13.30 GrIFK-Dicken
Su 9.2. kello 15.00 Atlas-HIFK
Su 9.2. kello 17.30 KyIF-SIF

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk