Runkosarjan viimeinen neljännes käynnistyy

Runkosarjassa alkaa viimeinen puristus, kun päätösneljännes alkaa viikonloppuna täydellä kierroksella.

HIFK ja Dicken ovat jo paikkansa kahden parhaan joukossa varmistaneet ennen viittä viimeistä kierrosta. SIF:llä ja GrIFK:lla on sen sijaan tukeva ote kahdesta jäljellä olevasta välieräpaikasta. KyIF on kaksikkoa perässä kuusi pistettä ja se tarvitsee lähes täydellisen loppukauden ja SIF:n sekä GrIFK:n rankkaa kompurointia viimeisissä otteluissa.

Vaikka ennakkoasetelmat ovat tietyllä tapaa selvät ennen viimeistä kierrosta, niin jännitystä vielä riittää. Meneekö runkosarjan voitto HIFK:lle vai Dickenille? Puristaako SIF ja GrIFK kolmanneksi ja saako Atlas pistetilinsä auki?

Viikonlopun otteluissa Atlas kohtaa kotonaan GrIFK:n ja Atlas hamuaa kauden avauspisteitään. SIF on pitänyt sekä HIFK:ta että Dickeniä useaan otteeseen tällä kaudella tiukoilla, mutta joko nyt käteen jäisi jättiläisen päänahka, kun SIF vierailee HIFK:n kotihallissa. KyIF sen sijaan pyrkii haastamaan Dickeniä.

SM-sarjan viikonlopun ottelut:
La 15.2. kello 15.00 Atlas-GrIFK
La 15.2. kello 16.00 HIFK-SIF
Su 16.2. kello 17.30 KyIF-Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk