SIF ja GrIFK taistelevat kolmannesta sijasta – HIFK:lla mahdollisuus varmistaa runkosarjan voitto

SM-sarjassa on lauantaina edessä runkosarjan kolmanneksi viimeinen kierros.

Vaikka välieräjoukkueet saivat sinetin keskiviikon otteluissa, niin keskinäiset sijoitukset ovat vielä auki. Niiden kannalta käydään iso ottelu lauantaina, kun SIF ja GrIFK kohtaavat toisensa.

GrIFK pitää hallussaan kolmatta sijaa, mutta SIF on vain kahden pisteen päässä. Voitolla SIF nousisi GrIFK:n ohi ja olisi voittanut kauden keskinäisistä otteluista kolme ottaen siten tiukan otteen kolmannesta sijasta. Kaikki joukkueiden aiempaa kohtaamista ovat olleet erittäin tasaisia, sillä kaikki pelit ovat ratkenneet neljän maalin sisään. Siuntiossa nähdäänkin takuulla jo pudotuspelitunnelmaa.

HIFK:lla on mahdollisuus varmistaa runkosarjan voitto kaatamalla KyIF. HIFK:lla on neljän pisteen ero Dickeniin ja se on paikallisvastustajaansa edellä keskinäisten otteluiden vertailussa.

Lauantain kolmannessa pelissä Atlas saa kotikentälleen Dickenin. Atlas jahtaa edelleen avauspisteitään tämän kauden SM-sarjassa.

SM-sarjan lauantain ottelut:
La 29.2. kello 15.00 Atlas-Dicken
La 29.2. kello 16.00 HIFK-KyIF
La 29.2. kello 17.15 SIF-GrIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk