Täysi kierros lauantaina

SM-sarja jatkuu lauantaina kolmella ottelulla.

Päivä alkaa voitoitta olevien Atlaksen ja KyIF:n otteluilla. Molemmilla on alla kolme selvähköä tappiota SM-sarjassa. Joukkueet kohtasivat toisensa viime viikonloppuna Suomen Cupin ottelussa ja tuossa pelissä KyIF oli 28-24-numeroin parempi. Tällä kertaa Atlas pääsee kotikentälleen ja se varmasti luo puhtia joukkueelle.

Lauantain toisessa ottelussa SIF saa kotikentälleen puhtaalla pelillä aloittaneen Dickenin. SIF näytti heti kauden avausottelussaan olevan potentiaalinen haastaja kärkikaksikolle pitäen HIFK:n tiukoilla, mutta lopulta voitto karkasi siuntiolaisten käsistä. Muuten SIF on klaarannut tonttinsa hoitamalla tieltään Atlaksen ja GrIFK:n. Dicken on aloittanut kautensa vakuuttavasti voittaen kaikki kolme otteluaan joista helmenä maalin voitto HIFK:sta. Odotettavissa on kova kamppailu pisteistä.

Lauantain päättää HIFK:n ja GrIFK:n kohtaaminen. Molemmat ovat aloittaneet kautensa kahdella voitolla ja tappiolla. HIFK koki oman tappionsa Dickenille ja GrIFK:n kohtaloksi koitui SIF edellispelissä. Toisaalta GrIFK kuittasi tuon tappion Suomen Cupissa nappaamalla SIF:stä voiton vieraissa. HIFK on kotikentällään ennakkosuosikki, mutta GrIFK on osoittanut pystyvänsä haastamaan kenet tahansa tässä sarjassa.

SM-sarjan ottelut:
La 26.10. kello 15.00 Atlas-KyIF
La 26.10. kello 17.15 SIF-Dicken
La 26.10. kello 19.00 HIFK-GrIFK

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk