Toiseksi viimeinen kierros viikonloppuna

SM-sarjan runkosarjan loppu lähenee ja viikonloppuna on edessä toiseksi viimeinen kierros.

Runkosarjan lopulliset sijoitukset ovat sinettiä vaille selvät ja välieräjoukkueet ovat jo varmistuneet. Tulevana viikonloppuna haetaan kuitenkin jo asemia välieriä ajatellen.

SIF tarrasi viime viikonloppuna kiinni kolmospaikkaan ja saa lauantaina vastaansa todennäköisen välierävastustajansa Dickenin. Nyt siis haetaan asetelmia ratkaisupeleihin. Kauden aiemmissa kohtaamisissa Dicken on vienyt kaikki pelit, mutta helpolla eivät voitot ole todellakaan irronneet.

Molemmilla joukkueilla on ollut avainpelaajia sivussa, Dickenillä itse asiassa koko kauden Matilda Peitsaro ja Anna Lindholm ja melkein koko kauden Mia Åstrand. Siuntiolla Madeleine Lindholm ja Jessi Laasio ovat taas olleet alkuvuodesta toipilaana. Dickenillä ei ole pelissä juuri muuta kuin kunnia, SIF taas haluaa varmistaa kolmospaikan sarjassa välttäen HIFK:n välierässä.

Lauantain toisessa pelissä haetaan niin ikään jo asetelmia välieriin, kun GrIFK saa kotikentälleen HIFK:n. GrIFK:lla on vielä hienoiset mahdollisuudet nousta kolmanneksi, mutta se vaatisi SIF:n häviötä ja samalla GrIFK:n pitäisi voittaa vähintään toinen jäljellä olevista otteluistaan. Päätöskierroksella GrIFK saa vastaansa Dickenin.

Kierros päätetään sunnuntaina, kun KyIF ja Atlas kohtaavat toisensa. Atlas hakee edelleen kauden avauspisteitään ja KyIF haluaa päättää kautensa vahvasti.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 7.3. kello 16.00 GrIFK-HIFK
La 7.3. kello 16.15 Dicken-SIF
Su 8.3. kello 17.30 KyIF-Atlas

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk