Atlakselle riemukas avausvoitto

Atlas pääsi juhlimaan runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussaan kauden ensimmäisiä pisteitä ja samalla avausvoittoa. Atlas voitti vieraskentällä KyIF:n 25-22 (11-10).

Ennen sunnuntai-illan ottelua Atlas oli hävinnyt kaikki ottelunsa ja KyIF-peli oli käytännössä sen viimeinen mahdollisuus napata voitto tällä kaudella. Joukkueiden kaikki kolme aiempaa kohtaamista olivat olleet varsin tasaisia, joissa Atlaksella oli ollut hetkensä, mutta tällä kertaa vantaalaisten paketti pysyi kasassa koko 60-minuuttisen.

Ensimmäinen puoliaika oli tiukka. Atlas aloitti vahvemmin pitäen hienoista johtoa aina jakson puoliväliin saakka, kunnes ote siirtyi hetkeksi KyIF:lle. Loppu oli kuitenkin taas Atlaksen ja Atlas lähti maalin johdossa toiselle puoliajalle.

Atlas jatkoi toisen puoliajan alussa siitä mihin ensimmäisellä jäi. Se pystyi repäisemään muutaman maalin eron ja hermo piti loppuun saakka, vaikka KyIF hengitti koko ajan niskaan. Näin Atlas pääsi juhlimaan kauden avausvoittoaan.

KyIF:n päävalmentaja Sebastian Aarnio antoi tunnustusta voittajajoukkueelle.

– Emme pelanneet huonosti, mutta se jokin puuttui pelistämme. Osa pelaajista puolikuntoisia. Onnittelut Atlakselle hienosta pelistä ja ensimmäisestä voitosta.

Atlaksen päävalmentaja Johan Öller iloitsi voitosta.

– Joukkueelta hyvä peli tänään, ja erityisesti mahtava asenne. Totta kai pieniä nukahduksia siellä täällä. Mielenkiintoiset tähtivalinnat.

Ottelun parhaana palkittiin KyIF:lle seitsemän maalia heittänyt Daniela Lindgård, joka onnitteli Atlasta voitosta.

– Teimme ottelusta hankalan itsellemme, mutta ei mitään pois Atlakselta. Onnittelut voitosta.

KyIF-Atlas 22-25 (10-11)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
KyIF: Daniela Lindgård 7, Anu Pihlström 3, Fanny Axberg 3, Reetta Mustonen 2, Linda Melanen 2, Ingrid Degerth 2, Aini Salminen 1, Miisa Palkoranta 1, Nea Nousiainen 1

Atlas: Mariela Lönnqvist 7 (3), Emma von Nandelstadh 4, Susanna Larkimo 3, Julia Lampinen 3, Emma Karvala 3, Meri Veikkola 2, Alicia Eklund 2, Kia Hulkkonen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Daniela Lindgård KyIF 3
Mariela Lönnqvist Atlas 2
Suvi Erhovaara KyIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Anu Pihlström 1 x 2 min, Fanny Axberg 1 x 2 min, Rebecca Lönnqvist  1 x 2 min
Atlas: Matilda Cordeiro 1 x 2 min

Erotuomarit: Iva Voncina – Annette Nyberg

Yleisöä: 158

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk