KyIF haki pisteet SIF:lta

KyIF otti komean voiton keskiviikkona, kun SIF kukistui SM-sarjan ottelussa Siuntiossa neljän maalin erolla.

Vierailija KyIF hallitsi ottelua hienokseltaan käytännössä alusta saakka. SIF kävi tasatilanteessa avausjakson puolivälissä, mutta jakson loppu merkittiin taas kirkkonummelaisten nimiin ja vierasjohto oli tauolla neljä maalia.

Toisella jaksolla edettiin KyIF:n merkeissä. Ero ei juuri kasvanut, mutta SIF ei myöskään pystynyt nousemaan aivan tuntumaan. Kahta maalia pienemmäksi ero ei kutistunut ja KyIF vei arvokkaat pisteet matkaansa.

SIF-luotsi Petter Forsström oli tappiosta harmissaan, mutta antoi tunnustuksen myös vastustajalle.

– Ensimmäisessä erässä ei oltu mukana. Keskittyminen oli huonoa. Toisella puoliajalla puolustettiin hyvin, mutta tehtiin teknisiä virheitä. KyIF pelasi hyvin, myönsi Forsström.

KyIF:n päävalmentaja Sebastian Aarniolla oli puolestaan hymy herkässä.

– Kiva saada kaksi pinnaa. Ensimmäinen ottelu, jossa meillä oli pöytäkirja täynnä. Antaa muutakin mahdollisuutta kuin vaihtaa pelaaja väsyneen tilalle. Onnistuttiin laajalla rintamalla. Harmi, että Siuntiolla oli loukkaantuneita. Vaikutti varmaan heidän peliin, Aarniokin muisti myös vastustajaa.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä kuitannut KyIF:n Miisa Palkoranta oli Aarnion tavoin tyytyväinen.

– Hyvä peli meiltä. Tultiin oikealla asenteella ja hyvällä vauhdilla ja jaksettiin pitää se loppuun asti. Puolustuspeli toimi hyvin.

SIF – KyIF 24-28 (12-16)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Sirja Lassinharju-Heinonen 8 (1), Nicolina Fredriksson 7, Sara Falck 5, Saara Lehtola 2, Matilda Sjöstedt 1, Nea Puijola 1
KyIF: Miisa Palkoranta 6, Daniela Lindgård 6, Ingrid Degerth 4, Emmi Paajanen 3, Johanna Degerth 3, Fanny Axberg 3, Anu Pihlström 2, Rebecca Lönnqvist 1 (1)

LähiTapiola-tähtipelaajat
Miisa Palkoranta KyIF 3
Sirja Lassinharju-Heinonen SIF 2
Ingrid Degerth KyIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Matilda Sjöstedt 1 x 2 min
KyIF: Rebecca Lönnqvist 1 x 2 min

Erotuomarit: Jyri Björkman – Teemu Kaulio

Yleisöä: 141

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk