KyIF kukisti Atlaksen

SM-liigan häntäpään kohtaamisessa KyIF kaatoi toistamiseen tällä kaudella Atlaksen. KyIF oli kotonaan vahvempi 27-22 (16-13).

Atlas oli kuitenkin se, joka aloitti pelin vahvemmin ja karkasi heti kättelyssä muutaman maalin johtoon. Hiljalleen KyIF alkoi saada juonesta kiinni ja otti pelin hallintaansa. Toiselle puoliajalle kähdettiin KyIF:n kolmen maalin johdossa.

Johto piti myös koko toisen puoliajan. Atlas sinnitteli iskuetäisyydellä, muttei missään vaiheessa päässyt uhkaamaan KyIF:n voittoa.

KyIF:n päävalmentaja Sebastian Aarnio oli luonnollisesti tyytyväinen voittoon.

– Kiva kun tuli voitto. Mahdollisuus ottelun voittoon, kun vain 22 päästettyä maalia. Toivottavasti Suvin (Erhovaara) loukkaantuminen ei ole vakavaa, mutta Fanny (Axberg) teki hyvän työn maalissa.

Atlaksen päävalmentaja Johan Öller kiitteli omiensa taistelua.

– Oltiin pelissä mukana, mutta peli vaihtui KyIFille maalivahdin loukkaannuttua. KyIF sai henkistä otetta. Meillä on projekti vielä kesken, loukkaantumisia ja nuoria pelaajia, motivaatiota löytyy.

KyIF:n Ingrid Degerth oli iloinen voitosta.

– Hidas alku, mutta meillä on hyvä fiilis ja oli hauskaa pelata.

KyIF-Atlas 27-22 (16-13)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
KyIF: Ingrid Degerth 6, Anu Pihlström 5, Aini Salminen 3, Emmi Paajanen 3, Nea Nousiainen 3, Daniela Lindgård 3, Rebecca Lönnqvist 2, Fanny Axberg 2

Atlas: Emma von Nandelstadh 7, Susanna Larkimo 5 (2), Kia Hulkkonen 4, Mariela Lönnqvist 3, Emma Karvala 2, Riikka Kukkonen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ingrid Degerth KyIF 3
Fanny Axberg KyIF 2
Emma von Nandelstadh Atlas 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Emmi Paajanen 3 x 2 min
Atlas: –

Erotuomarit: Mikael Voionmaa – Alexander Wessberg

Yleisöä: 71

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk