SIF haki pisteet Kauniaisista

GrIFK ja SIF kohtasivat SM-sarjan kolmannen kierroksen ensimmäisessä ottelussa. SIF aiheutti GrIFK:lle sen kauden ensimmäisen tappionsa, kun se haki pisteet vieraskentältä 27-23 (15-13)-voitolla.

Ottelu oli alusta loppuun äärimmäisen tasainen. Ensimmäisellä puoliajalla johto vaihtui tiuhaan tahtiin eikä kumpikaan joukkue päässyt ennen viimeistä minuuttia maalia suurempaan johtoon. SIF oli kuitenkin puoliajan lopussa sen verran terävämpi, että pääsi toiselle puoliajalle kahden maalin johdossa.

Toinen puoliaika jatkui samalla käsikirjoituksella, kunnes puolivälissä SIF sai neljän peräkkäisen maalin turvin neljän maalin eron eikä päästänyt enää otettaan loppupelin aikana. Parhaimillaan ero kasvoi kuuteen eikä GrIFK päässyt lopussa kolmea maalia lähemmäs.

Näin GrIFK koki kauden avaustappionsa ja samalla SIF nappasi kauden toisen voittonsa.

GrIFK:n valmentaja Gustaf Ahlroos ei myynyt maataan tappiosta, vaan katsoi positiivisesti joukkueen peliä.

– Taistelimme hyvin ottelun läpi ja ajoittain peli sujui oikein hyvin. Toisen puoliajan keskellä meillä oli noin 8 minuutin huonompi jakso ja meidän nopeat hyökkäykset loppuvat. Siuntio puolusti hyvin ja heidän maalivahtinsa teki pari ratkaisevaa pelastusta. Jatkamme harjoittelua nyt tulevalla viikolla ja kohtaamme kohta uudelleen.

SIF-käskijä Petter Forsström iloitsi pisteistä, mutta löysi vielä kehityskohteita.

– Hyvät kaksi pistettä. GrIFK taisteli hyvin ja heillä oli hyvä vauhti pelissä. Me pärjättiin hyvin hyökkäyksessä, kun pelattiin joukkueena. Ongelmia tuli silloin, kun meni yksinyrittämiseksi. Tärkeintä oli, että saatiin kaksi pistettä.

Kuusi maalia GrIFK:lle heittänyt Carolina Rehnberg palkittiin ottelun parhaana ja hän harmitteli voiton karkaamista pieniin virheisiin.

– Peli oli hyvin tasainen ja jännittävä. Meidän omat tyhmät virheet toisen erän keskellä ratkaisi lopulta pelin ja SIF pääsi useasti juoksemaan suoraan puolustuksemme läpi. Harmi, ettei riittänyt tällä kertaa.

GrIFK-SIF 23-27 (13-15)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Carolina Rehnberg 6 (2), Emma Wickström 5 (1), Alexandra Karsten 3, Sophia Böckelman 3, Carolina Böckelman 3, Mathilda Sandblom 2, Corinna Jensen 1

SIF: Madeleine Lindholm 6, Jessi Laasio 6, Erica Gustafsson 4, Nicolina Fredriksson 4, Sirja Lassinharju-Heinonen 3, Ebba Sjöstedt 2, Matilda Sjöstedt 1, Sara Falck 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Carolina Rehnberg GrIFK 3
Jessi Laasio SIF 2
Emma Wickström GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Carolina Böckelman 1 x 2 min
SIF: Erica Gustafsson 1 x 2 min, Matilda Sjöstedt 1 x 2 min, Moa Wasström 1 x 2 min, Sirja Lassinharju-Heinonen 1 x 2 min

Erotuomarit: Jyri Björkman – Teemu Kaulio

Yleisöä: 290

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk