SIF kiusasi HIFK:ta ensimmäisen puoliajan

SIF piti HIFK:n pinteessä ensimmäisen puoliajan verran, mutta helsinkiläisten toisen puoliajan ryhtiliike nosti sen lopulta turvalliseen 33-26 (14-14)-voittoon.

SIF oli kiusannut HIFK:iä myös joukkueiden aikaisemmissa kohtaamisissa ja tälläkin kertaa siuntiolaiset pistivät tiukasti hanttiin. Ensimmäisellä puoliajalla SIF käväisi parhaimmillaan neljän maalin karkumatkalla, mutta HIFK:n vahva loppu toi sen tasoihin.

Toiselle puoliajalle HIFK tuli ryminällä ottelun parhaana palkitun Linda Cainbergin johdolla ja alkoi tehdä heti eroa. Ero alkoi kasvaa tasaiseen tahtiin ja kävi parhaimmillaan kymmenessä ennen kuin SIF sai lopussa hieman kavennettua eroa kiinni. Kiri ei kuitenkaan riittänyt lopulta uhkaamaan HIFK:n voittoa.

HIFK:n päävalmentaja Rostislav Grinishin oli toiseen puoliaikaan tyytyväinen.

– Hyvän toisen puoliajan ansiosta olen tyytyväinen tulokseen.

Petteri Forsström myönsi bensan loppuneen koneesta toisella puoliajalla.

– Hyvä ensimmäinen puoliaika, mutta valitettavasti kunto ei riittänyt loppuun asti, koska meillä oli tänään liian vähän pelaajia sairastumisten ja loukkaantumisten vuoksi. Hyvää oli se, että löysimme vihdoin Matilda Sjöstedtin viivalta.

Cainberg oli hehkutti HIFK:n toista jaksoa.

– Toinen puoliaika oli meiltä todella hyvä lukuun ottamatta ihan loppua. Jos se ei olisi mennyt ihan noin niin olisin erittäin tyytyväinen, koska ei olla onnistuttu Siuntiota vastaan.

HIFK-SIF 33-26 (14-14)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
HIFK: Ida Väyrynen 9, Linda Cainberg 9 (2), Ella Holopainen 6, Johanna Hilli 5, Anniina Nyholm 2, Petra Gostowski 1, Kathlen Ax 1

SIF: Saara Lehtola 8 (1), Matilda Sjöstedt 6, Erica Gustafsson 4, Sirja Lassinharju-Heinonen 3, Nea Puijola 2, Sara Falck 2, Nora Wunsch 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Linda Cainberg HIFK 3
Ella Holopainen HIFK 2
Saara Lehtola SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Ella Holopainen 1 x 2 min, Ida Väyrynen 1 x 2 min
SIF: Erica Gustafsson 1 x 2 min, Sara Falck 1 x 2 min

Erotuomarit: Iva Voncina – Jyri Björkman

Yleisöä: 105

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk