SIF:lle tärkeä voitto KyIF:stä

SIF vankisti asemiaan neljän parhaan joukossa voittamalla paikallispelissä KyIF:n 24-15 (9-9).

SIF avasi pelin vahvasti ottamalla heti muutaman maalin etumatkan. Vahvan lopun ansiosta KyIF nousi kuitenkin tasoihin taukoon mennessä.

Toiselle puoliajalle SIF tuli vahvasti ja vei ensimmäiset 11 minuuttia 7-1 karaten kuuden maalin johtoon. Sebastian Aarnion aikalisä auttoi KyIF:iä hetkeksi kotijoukkueen nousten neljän maalin päähän. Sen jälkeen SIF repäisi jälleen tehden seuraavat seitsemän maalia ja sitä myöten peli oli käytännössä taputeltu.

Aarnio manasi ottelun kaksijakoisuutta.

– Tässä oli niin kuin kaksi eri ottelua. Ensimmäisellä puoliajalla toimi, sekä puolustus että hyökkäys, toisella puoliajalla ei oikeastaan kumpikaan.

SIF:n päävalmentaja Petteri Forsström oli erityisen mielissään toisen puoliajan pelistä.

– Ensimmäisellä puoliajalla olimme hieman jännittyneitä, ns. pakkovoiton edessä, mutta onneksi toisella puoliajalla pelimme vapautui ja saimme hienoja onnistumisia. Valitettavasti monta pelaaja rivistöstä poissa tällä hetkellä.

Vahvan pelin SIF:n maalilla pelannut Stella Bruncrona iloitsi voitosta.

– Pääsin hyvin heti alussa mukaan, tärkeitä torjuntoja. Minun ei tarvinnut jännittää mitään, penkillä oli kaksi hyvää maalivahtia, jos olisin epäonnistunut. Hieno voitto meille

KyIF-SIF 15-24 (9-9)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
KyIF: Ingrid Degerth 5, Daniela Lindgård 4, Fanny Axberg 3 (2), Anu Pihlström 2, Miisa Palkoranta 1

SIF: Erica Gustafsson 6, Nea Puijola 4, Saara Lehtola 4 (2), Sirja Lassinharju-Heinonen 3 (3), Nicolina Fredriksson 3, Sara Falck 3, Ebba Sjöstedt 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Stella Bruncrona SIF 3
Ingrid Degerth KyIF 2
Erica Gustafsson SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Anu Pihlström 1 x 2 min
SIF: Ebba Sjöstedt 1 x 2 min, Moa Wasström 1 x 2 min

Erotuomarit: Halina Lehto – Niko Tillan

Yleisöä: 188

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk