SIF:n kiri jäi kesken – HIFK korjasi voiton

SIF ja HIFK kävivät jälleen tiukan taistelun pisteistä ja jälleen kerran HIFK oli niukasti parempi vieden voiton 29-28 (13-10).

Joukkueiden kaksi aiempaa kohtaamista olivat myös tiukkoja eikä kolmas tehnyt siinä poikkeusta. Kauden avauksessa SIF hävisi maalilla ja toinen peli päättyi HIFK:lle kolmen maalin erolla. Siuntiossa nähtiin jälleen tasainen kohtaaminen.

SIF aloitti vahvasti ja otti johtoaseman itselleen. Sen jälkeen HIFK:lle osui kuitenkin vahva vaihe ja se pääsi parin maalin karkumatkalle. Johto piti aina taukoon saakka ja toiselle puoliskolle lähdettäessä ero oli kolme maalia.

Toisella puoliajalla HIFK pystyi pääosin pitämään muutaman maalin hajuraon. SIF pääsi tasoihin, muttei missään vaiheessa ohi. Viimeisellä kympillä Sara Jäntti ja Johanna Hilli onnistuivat tärkeissä paikoissa eikä SIF:n viime hetken loppukiri ehtinyt tuoda joukkuetta maalia lähemmäs.

SIF-HIFK 28-29 (10-13)

Tilastot ja kommentit tulossa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk