Kierros käyntiin perjantaina

SM-sarjassa pelataan taas täysi kierros viikonvaihteessa. Pelit alkavat perjantaina ja lauantaina on kaksi ottelua.

Tappioitta oleva sarjajohtaja HIFK saa kotikentälleen sarjassa viimeisenä olevan SIF:n. Ottelun lähtökohdat ovat siis selkeät, sillä HIFK on ottelussa selkeä ennakkosuosikki. Vaikka SIF on vielä voitoitta tämän kauden SM-sarjassa, niin mikään heittopussi se ei ole ollut. Tiukat ottelut ovat vain kääntyneet vastustajalle tähän saakka. Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen HIFK voitti seitsemällä maalilla 28-21.

Kierroksen kaksi muuta ottelua pelataan lauantaina. KyIF saa kotikentälleen Atlaksen, joka kärkkyy sarjataulukossa pisteen päässä. KyIF voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen murskaavasti 32-17, joten vierailijoilta löytyy varmasti revanssihenkeä. KyIF:n kauden toinen voitto on SIF:stä. Atlas on niin ikään napannut kauden kolme pistettään SIF:n kustannuksella.

Kierroksen päätösottelussa GrIFK saa kotikentälleen Dickenin. Joukkueet ovat sarjassa peräkkäisillä sijoilla ja voitolla GrIFK nousisi kahden pisteen päähän Dickenistä. Voitolla Dicken taas pääsisi HIFK:n seuraksi turvallisen tuntuiselle karkumatkalle muilta. GrIFK:n kausi on tähän mennessä mennyt odotuksia myötäilevästi, sillä se on hoitanut muut tieltään, mutta kärkikaksikko on ollut vielä liian kova pala. Joko lauantaina on Granin vuoro napata se iso päänahka? Kauden ensimmäinen ottelu päättyi Dickenin 26-20-voittoon.

SM-sarjan tulevat ottelut:
Pe 27.11. kello 19.30 HIFK-SIF
La 28.11. kello 14.00 KyIF-Atlas
La 28.11. kello 16.00 GrIFK-Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk