Lauantaina edessä täysi kierros

SM-sarjassa pelataan lauantaina seitsemäs kierros.

Päivän ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Atlas ja HIFK. Kotijoukkue Atlas on kerännyt yhden voiton ja yhden tasapelin. Viime ottelussaan se tasasi tiukkojen vaiheiden jälkeen pisteet SIF:n kanssa. HIFK on sen sijaan porskuttanut vahvasti voitosta voittoon. Vaikka se on joissain peleissä joutunut tiukoille, on se pystynyt niistä kuitenkin vääntämään itselleen voitot. Joukkueiden kauden ensimmäinen ottelu päättyi HIFK:n 34-23-voittoon.

Pelit jatkuvat lauantaina GrIFK:n ja KyIF:n kohtaamisella. Joukkueet ovat sarjassa peräkkäisillä sijoilla ja kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi GrIFK:n kahden maalin voittoon. Odotettavissa onkin jälleen tasainen peli. Molemmat joukkueet lähtevät peliin tappio alla, sillä GrIFK taipui HIFK:lle ja Dicken päihitti selvin numeroin. Yksi alkukauden mielenkiintoisimmista nimistä löytyy KyIF:n joukkueesta, kun 17-vuotias Maja Sannholm on maalipörssissä kolmantena heitettyään 37 maalia. GrIFK:n paidassa Johanna Hilli johtaa sen sijaan maalipörssiä 42 tehdyllä maalilla.

Lauantai päättyy Dickenin ja SIF:n otteluun. Dicken on pelannut odotuksien mukaisen kauden ja on HIFK:n perässä toisena häviten yhden pelin. Se on kuitenkin tehnyt eniten maaleja tällä kaudella sekä päästänyt vähiten. SIF avasi pistetilinsä viime ottelussa tasaamalla pisteet Atlaksen kanssa. Nyt se havittelee avausvoittoaan.

SM-sarjan lauantain ottelut:
15.00 Atlas-HIFK
16.00 GrIFK-KyIF
16.15 Dicken-SIF

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk