Lauantaina isojen panosten otteluita

Osalla joukkueista kolmas kierros tulee täyteen lauantain aikana, kun edessä on täysi kierros.

Neljällä joukkueella on lauantain jälkeen koossa 15 ottelua.

Lauantai starttaa sarjataulukon ääripäiden kohtaamisella, kun yksin sarjakärkeen noussut Dicken saa kotikentälleen Atlaksen. Dicken nappasi viime ottelussaan voiton HIFK:sta ja pitää nyt sarjataulukon kärkipaikkaa. Atlas sen sijaan on sarjataulukossa viimeisenä kasattuaan kolme pistettä. Ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta Atlas on onnistunut pistämään kapuloita rattaisiin myös kärkijoukkueille tällä kaudella, vaikka voitot ovat jääneet vähiin.

HIFK ja KyIF hakevat paluuta voittojen tielle, sillä molemmat joukkueet hävisivät omat pelinsä viime viikonloppuna. HIFK taipui siis kärkiottelussa Dickenille ja KyIF sai tunnustaa nousuvireisen SIF:n paremmakseen. Pisteet ovat molemmille tärkeitä, sillä HIFK taistelee edelleen runkosarjan voitosta ja GrIFK on hivuttautunut vain kahden pisteen päähän hengittämään niskaan. KyIF:n viime ottelun tappio nosti SIF:n viiden pisteen päähän ja siuntiolaisilla on ottelu vähemmän pelattuna, joten KyIF tarvitsee vielä pisteitä välieräpaikkansa varmistamiseksi. Joukkueiden edellinen kohtaaminen joulun alla päättyi KyIF:n voittoon ja ensimmäinen kamppailu kääntyi niukasti HIFK:lle, joten tiukkaa taistelua pisteistä on luvassa.

Kierros pistetään pakettiin SIF:n saadessa vieraakseen GrIFK:n. Kotijoukkueella on vielä mahdollisuudet nousta neljän joukkoon, mutta se vaatii vielä voittoja. GrIFK sen sijaan tavoittelee vähintään toista sijaa vielä. GrIFK on vienyt nimiinsä joukkueiden kauden aiemmat ottelut, mutta SIF on osoittanut potentiaalinsa kaiken osuessa nappiin.

SM-sarjan lauantain ottelut:
Kello 15.45 Dicken-Atlas (SolidSport)
Kello 16.00 HIFK-KyIF (SolidSport)
Kello 17.30 SIF-GrIFK (SolidSport)Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk