Lauantaina täysi tohina päällä

SM-sarja jatkuu lauantaina kolmella ottelulla ja edessä on kolmas kierros.

Lauantain ensimmäisenä pelinä nähdään Dicken-GrIFK. Dicken on aloittanut kautensa vahvasti ottamalla molemmista otteluistaan selvät voitot. Ensin kaatui KyIF selvällä erolla ja viime viikonloppuna SIF joutui taipumaan. GrIFK:lla on sen sijaan allaan kaksi jännitysnäytelmää. Kauden avauksessaan Grani pisti HIFK:n tiukoille, mutta joutui lopulta taipumaan. GrIFK:n Johanna Hilli on aloittanut kauden totutun vahvasti tekemällä yhteensä 16 maalia ja pitäen maalipörssin kärkipaikkaa hallussaan. Dickenin puolustus joutuukin jälleen kovan paikan eteen yrittäessään pysäyttää maalitykkiä. Dickenin ja GrIFK:n välinen ottelu esitetään suorana lähetyksenä myös VeikkausTV:ssä.

Lauantain toisessa pelissä iskevät yhteen Atlas ja KyIF. Atlas avasi kautensa makealla voitolla SIF:stä, mutta toisessa pelissä HIFK oli liian kova pala purtavaksi. Atlas taisteli kuitenkin hyvin HIFK:ta vastaan eikä joukkueen ote repsahtanut missään vaiheessa. KyIF:n kausi on alkanut kahdella tappiolla. Avausottelussa Dicken oli vahvempi ja viime ottelussaan se koki niukan tappion GrIFK:lle. Tappioista huolimatta KyIF:n pelissä on ollut paljon positiivista ja nyt joukkue jahtaa kauden avausvoittoaan.

Lauantain kolmannessa pelissä kohtaavat SIF ja HIFK. Joukkueiden lähtöasetelmat otteluun ovat päinvastaiset, sillä SIF on hävinnyt molemmat ottelunsa, kun taas HIFK on aloittanut puhtaalla pelillä. HIFK lähteekin otteluun ennakkosuosikkina, mutta SIF saa nauttia kotikenttäedusta.

SM-sarjan lauantain ottelut:
13.00 Dicken-GrIFK (VeikkausTV)
15.00 Atlas-KyIF
17.30 SIF-HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk