Loppukiri alkaa viikonloppuna – edessä viimeinen neljännes

SM-sarjan runkosarjan viimeinen neljännes starttaa viikonloppuna.

Viimeiseen loppurutistukseen lähdetään sikäli mielenkiintoisista lähtöasetelmista, että sekä runkosarjan voitosta että viimeisestä välieräpaikasta käydään vielä tiukkaa taistelua.

Kierros alkaa lauantaina suurten panosten ottelusta, kun HIFK kohtaa GrIFK:n. Vierasjoukkue GrIFK on kahden pisteen päässä HIFK:sta ja nousisi voitolla tasapisteisiin. Runkosarjan voittokaan ei ole karannut vielä GrIFK:n käsistä, sillä Dicken on neljän pisteen päässä. HIFK on kahden pisteen päässä Dickenistä, joten HIFK:n kiikarissa on runkosarjan voitto. Kyseessä onkin todellinen neljän pisteen ottelu. VeikkausTV esittää ottelun myös suorana lähetyksenä.

SIF ja Atlas ottavat niin ikään lauantaina mittaa toisistaan toisen kerran muutaman päivän sisään. Joukkueet kohtasivat tiistaina ja tuolloin SIF otti selvän voiton. Voitto oli SIF:lle samalla ensimmäinen Atlaksesta tämän kauden aikana. SIF taistelee vielä välieräpaikasta, sillä KyIF on kolmen pisteen päässä. Atlaksellakin on vielä teoreettiset mahdollisuudet välieriin, mutta käytännössä tilanne on joukkueelle vaikea, sillä sen pitäisi voittaa kaikki pelinsä ja KyIF:n samalla hävittävä kaikki omansa.

Kierros paketoidaan sunnuntaina tuoreen Suomen Cup -mestari Dickenin matkatessa KyIF:n vieraaksi. Panosta ei ottelusta puutu ja molemmille pisteet ovat äärimmäisen tärkeitä. Dicken hamuaa cup-voittonsa jatkoksi runkosarjan voittoa ja KyIF taistelee kynsin hampain kiinni välieräpaikasta.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 13.2. kello 16.00 HIFK-GrIFK (VeikkausTV ja SolidSport)
La 13.2. kello 17.30 SIF-Atlas (SolidSport)
Su 14.2. kello 17.30 KyIF-Dicken (SolidSport)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.



Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk