Ratkaisun hetket käsillä – täysi kierros viikonloppuna

SM-sarjassa aletaan elää ratkaisun hetkiä, kun runkosarjan viimeinen neljännes on jo käynnissä.

Viikonloppuna pelataan taas täysi kierros, kun lauantaina on kaksi peliä ja sunnuntaina yksi.

Pelit alkavat GrIFK:n ja KyIF:n kohtaamisella. GrIFK hävisi viime viikonloppuna HIFK:lle ja samalla se tiesi sitä, että GrIFK:n haaveet runkosarjan voitosta hautautuivat eikä kakkospaikkakaan ole enää todennäköinen. KyIF:llä sen sijaan on isot panokset ottelussa, sillä se pitää kiinni viimeisestä välieräpaikasta. SIF hengittää kuitenkin kahden pisteen päässä. KyIF nappasikin tärkeän pisteen viime viikonloppuna Dickeniltä.

Dicken saa lauantain toisessa pelissä kotikentälleen SIF:n. Dickeen havittelee edelleen runkosarjan voittoa ja SIF:n kiikarissa siintää välieräpaikka. SIF hoiti oman leiviskänsä viime viikonloppuna kaatamalla Atlaksen ja jahtaa nyt KyIF:iä.

Kierros päätetään sunnuntaina, kun Atlas saa kotikentälleen HIFK:n. HIFK jahtaa Dickeniä eikä lipsahduksiin ole enää varaa. Atlaksella ei sikäli ole enää panosta, sillä sen mahdollisuudet välieriin ovat käytännössä menneet, mutta heillä onkin kiusaajan rooli loppukaudesta.

SM-sarjan viikonlopun ottelut:
La 20.2. kello 13.30 GrIFK-KyIF (SolidSport)
La 20.2. kello 15.45 Dicken-SIF (SolidSport)
Su 21.2. kello 15.00 Atlas-HIFK (SolidSport)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk