Revanssihenkinen lauantaikierros edessä

SM-sarjassa nähdään lauantaina kolmen ottelun täysi kierros. Luvassa on jälleen mielenkiintoisia otteluita.

Lauantai starttaa Atlaksen ja KyIF:n kohtaamisella. Atlas on sarjajumbona ja hamuaa tiukasti lisäpisteitä. Kauden edelliskohtaamisten perusteella Atlaksella on kuitenkin töitä tehtävänä, sillä molemmat pelit ovat päättyneet KyIF:n selvään voittoon. KyIF on muutenkin vahvassa vireessä, sillä se on voittanut kahdessa edellispelissään HIFK:n ja GrIFK:n. Toisaalta Atlas-voitto on ainoa, jonka se on ottanut vieraskentällä.

Atlaksen ja KyIF:n ottelun perään alkaa Dickenin ja GrIFK:n välinen taistelu. Lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset, sillä Dicken johtaa sarjaa ja GrIFK on osoittanut iskukykynsä kaataessaan HIFK:n. Toisaalta GrIFK taipui viime viikonloppuna KyIF:n vieraana. Dicken on edennyt läpi kauden tasaisen varmaan tahtiin kompastuen ainoastaan HIFK:hon. Joukkueiden edelliskohtaamisessa Dicken oli vain maalin verran parempi, joten jännittävää ottelua on lupa odottaa tälläkin kertaa.

Lauantain kierros päättyy SIF:n ja HIFK:n peliin. Joukkueiden edelliskohtaamisessa, SIF järjesti yhden viime vuosien kovimmista yllätyksistä voittamalla vieraskentällä HIFK:n. Siinä vaiheessa kautta HIFK oli tappioitta sarjakärjessä eikä SIF ollut voittanut yhtään ottelua. Samalla katkesi HIFK:n 25. ottelun voittoputki SM-sarjassa. Sen jälkeen SIF voitti vielä KyIF:n ja pisti tiukasti hanttiin GrIFK:lle. HIFK:lla on sen sijaan selkeät voitot Dickenistä ja Atlaksesta, mutta tappiot KyIF:lle ja GrIFK:lle.

SM-sarjan lauantain ottelut:
15.00 Atlas-KyIF (SolidSport)
16.15 Dicken-GrIFK (VeikkausTV, SolidSport)
17.15 SIF-HIFK (SolidSport)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk