Runkosarja lähenee loppuaan – viikonloppuna täysi kierros

SM-sarjassa pelataan täysi kierros viikonlopun aikana. Runkosarjan voitosta käydään vielä kovaa taistelua ja samalla viimeinen välieräpaikka on vielä auki.

Lauantaina on kaksi ottelua ja sunnuntaina yksi.

SIF on pakkovoiton edessä, kun se matkustaa GrIFK:n vieraaksi. SIF:llä on vielä pieni oljenkorsi välieräpaikan suhteen, mutta se vaatii voittoja viimeisistä otteluista sekä KyIF:n tappioita. GrIFK voi sen sijaan hioa peliään jo kohti välieriä, sillä sen asema sarjan kolmannella sijalla on jo sinetöity.

Lauantain toisessa ottelussa Dicken matkustaa Atlaksen vieraaksi. Dicken menetti viime kierroksella sarjan kärkipaikan hävittyään GrIFK:lle ja HIFK nousi pisteen edelle voitettuaan omassa ottelussaan SIF:n. Mikäli Dicken voittaa Atlaksen lauantaina, siirtyy runkosarjan voiton ratkaisu päätöskierrokselle, jolloin Dicken ja HIFK iskevät yhteen.

Kierros päätetään sunnuntaina KyIF:n ja HIFK:n välisellä ottelulla. KyIF on tiukasti kiinni välieräpaikassa ja HIFK runkosarjan voitossa. Joukkueet saattavatkin kohdata toisensa välierissä, joten ottelussa saatetaan jo hakea asetelmia sitä ajatellen. KyIF:lle riittää piste välieräpaikan varmistamiseksi ja HIFK saattaa varmistaa runkosarjan voiton, mikäli Dicken häviää lauantaina oman ottelunsa.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 6.3. kello 13.30 GrIFK-SIF (SolidSport)
La 6.3. kello 15.00 Atlas-Dicken (SolidSport)
Su 7.3. kello 17.30 KyIF-HIFK (SolidSport)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk