Runkosarjan ensimmäinen kierros täyteen sunnuntaina

SM-sarjassa pelataan sunnuntaina täysi kierros. Samalla saadaan ensimmäinen ottelukierros päätökseen.

Sunnuntai pyörähtää käyntiin HIFK:n ja KyIF:n välisellä ottelulla. Kotijoukkue HIFK on aloittanut kautensa vakuuttavasti otettuaan neljästä ottelusta yhtä monta voittoa. KyIF:llä on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Ottelussa kohtaavat myös alkukauden paras hyökkäys ja paras puolustus. HIFK on tehnyt Ella Holopaisen johdolla eniten maaleja (112) tällä kaudella ja Suvi Erhovaaran torjunnat ovat pitäneet huolen siitä, että KyIF:lle on tehty 84 maalia. Luvassa onkin mielenkiintoinen ottelu.

Sunnuntain toisessa pelissä SIF jahtaa ensimmäistä voittoaan saadessaan kotikentälleen GrIFK:n. SIF on hävinnyt kaikki kauden ottelunsa, mutta tulokset eivät kuitenkaan kerro koko totuutta. Siuntiolaiset ovat taipuneen niukalla erolla Atlakselle ja KyIF:lle ja pystyi ajoittain haastamaan myös Dickeniä sekä HIFK:ta. GrIFK:lla on kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Graniin täksi kaudeksi siirtynyt Johanna Hilli on ottanut paikkansa maalipörssin kärjessä ja osoittanut, että käsi käy edelleen kuumana. GrIFK:n kaikki tämän kauden ottelut ovat olleet varsin tasaisia ja hikinen päiväpuhde on tiedossa myös Kirkkonummella.

Kolmannessa pelissä Dicken saa kotikentälleen Atlaksen. Dicken koki kauden avaustappionsa viime ottelussa HIFK:ta vastaan, mutta muuten sen meno on ollut vakuuttavaa. Atlas sen sijaan aloitti kautensa voitolla, mutta sen jälkeen se on hävinnyt kolme peliä. Dicken on ehdoton ennakkosuosikki, mutta Atlas on osoittanut olevansa valmis haastamaan minkä joukkueen tahansa.

SM-sarjan ottelut sunnuntaina 8.11.
14.00 HIFK-KyIF
14.30 SIF-GrIFK
16.00 Dicken-Atlas

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk