SM-sarjassa kaksi ottelua lauantaina

SM-sarja jatkuu lauantaina kahdella ottelulla. Taistelu runkosarjan voitosta käy edelleen tiukkana ja jännittävänä. SIF yrittää sen sijaan pitää kiinni viimeisestä oljenkorresta välieräpaikan suhteen.

Lauantain ensimmäisessä ottelussa GrIFK saa kotikentälleen Dickenin. GrIFK:n haaveet runkosarjan kakkospaikasta hautautuivat viime ottelussa, kun se hävisi KyIF:lle. Samalla ero HIFK:hon kasvoi kuuteen pisteeseen. Nyt Grani voi keskittyä hiomaan peliään kuntoon välieriä silmällä pitäen. Dicken sen sijaan jahtaa runkosarjan voittoa ja on pisteen edellä HIFK:ta. Vierailijoilla on ottelussa siis isot panokset.

Panosta riittää myös lauantain toisessa pelissä, kun HIFK saa kotikentälleen SIF:n. HIFK jahtaa edelleen Dickeniä ja toisaalta SIF:llä on vielä pienet mahdollisuudet nousta välieriin. Se vaatii kuitenkin voittoa HIFK:n vieraana, sillä KyIF on tällä hetkellä neljän pisteen päässä. SIF yllätti HIFK:n marraskuussa, mutta tammikuussa HIFK makseli kalavelat selvällä voitolla. SIF piti viime ottelussaan Dickenin todella tiukoilla, joten tasainen taistelu pisteistä on jälleen odotettavissa.

SM-sarjan lauantain ottelut:
Kello 13.30 GrIFK-Dicken (SolidSport)
Kello 16.00 HIFK-SIF (SolidSport)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk