SM-sarjassa pelataan taas viikonloppuna – kärkiottelu herkkupalana

SM-sarjassa pelataan viikonlopun aikana täysi kierros parin viikon tauon jälkeen. Lauantaina pelataan kaksi peliä ja sunnuntaina käydään Dickenin ja HIFK:n välinen kärkiottelu.

Kierros alkaa Atlaksen ja GrIFK:n kohtaamisella. GrIFK on klaarannut muut vastustajansa, mutta on kahdesti taipunut sekä HIFK:lle että Dickenille. Edellisottelussaan se oli jo lähellä napata Dickenin päänahka, mutta taipui lopulta niukasti maalilla. Atlaksella on kasassaan kolme pistettä joista molemmat ovat tulleet SIF:stä. Voitoitta se on pelannut avauskierroksesta lähtien, joten Atlas on ehtinyt jo kasvattaa ison voitonnälän. Viime ottelussaan Atlas hävisi selvästi KyIF:lle ja hakee nyt parempaa esitystä kotikentällään.

Viime ottelussaan yhden SM-sarjan kaikkien aikojen yllätyksen järjestänyt SIF saa kotikentälleen KyIF:n. Ennen viime otteluaan SIF ei ollut voittanut tällä kaudella otteluakaan, mutta onnistui kaatamaan puhtaalla pelillä kauden aloittaneen HIFK:n niukasti maalilla. Voitto olikin omiaan pönkittämään SIF:n itseluottamusta loppukautta ajatellen. SIF oli aiemminkin tällä kaudella pelannut tiukkoja pelejä, mutta vastustaja oli korjannut potin. HIFK:ta vastaan palaset loksahtivat vihdoin kohdilleen. KyIF sen sijaan pelasi viimeksi Dickeniä vastaan ja joutui taipumaan selvästi yhdeksän maalin erolla. Sitä ennen se oli kuitenkin voittanut Atlaksen selvästi. Joukkueiden kauden ensimmäinen peli oli tiukka ja päättyi KyIF:n kolmen maalin voittoon ja tasaista peliä on lupa odottaa myös tällä kertaa.

Kierroksen päättää sunnuntaina Dickenin ja HIFK:n välinen kärkiottelu. Dicken nousi sarjan kärkeen voitettuaan edellispelissä KyIF:n, mutta sillä on samalla yksi ottelu enemmän pelattuna. Dickenin kauden avaustappio tuli nimenomaan HIFK:ta vastaan joukkueiden kauden ensimmäisessä mittelössä ja tuolloin HIFK oli selkeästi edellä heti alusta saakka. HIFK:lla on nyt kasvojenpesun paikka penkin alle menneen SIF-ottelun jälkeen, joten kiihkeä ottelu on varmasti odotettavissa.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 12.12. kello 15.00 Atlas-GrIFK
La 12.12. kello 17.30 SIF-KyIF
Su 13.12. kello 15.45 Dicken-HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk