Toinen kierros käyntiin viikonloppuna

SM-sarjan toinen neljännes saadaan käyntiin viikonlopun täydellä kierroksella. Lauantaina pelataan kaksi peliä ja sunnuntaina ohjelmassa on yksi ottelu.

HIFK lähtee toiselle kierrokselle piikkipaikalta. Se on voittanut kaikki viisi tähänastista otteluaan ja on siis puhtaalla pelillä. Tiukimmille se on joutunut tällä kaudella juuri lauantaista vierastaan GrIFK:ta vastaan. Kauden avauksessa Grani oli pitkään voitossa kiinni, mutta HIFK kiri lopussa ohi ja voittoon. GrIFK:lla on tähän mennessä kolme voittoa kaadettuaan niukasti SIF:n, KyIF:n sekä Atlaksen. Dickenillekin GrIFK pisti hyvin kapuloita rattaisiin, mutta joutui lopulta taipumaan. Maalipörssiä johtavan Johanna Hillin heitot ovat löytäneet tiensä verkon perukoille yhtä lailla GrIFK:ssa kuin aiemmin HIFK:n paidassakin.

Lauantain toisessa pelissä häntäpään kohtaamisessa iskevät yhteen SIF ja Atlas. Kotijoukkue SIF on vielä voitoitta ja Atlaksen kauden ainoa voitto on nimenomaan SIF:stä. Molemmat joukkueet ovat väläytelleet tällä kaudella, mutta paketti ei ole kestänyt aivan koko 60-minuuttista. Etenkin SIF on kärsinyt tällä kaudella niukkoja tappioita, joten avausvoitto on vain ajan kysymys.

Sunnuntain ainoassa pelissä KyIF saa kotikentälleen Dickenin. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa jo kahdesti tällä kaudella, sillä ennen SM-sarjan alkua joukkueet olivat vastakkain myös Suomen Cupissa. Molemmilla kerroilla Dicken on napannut pidemmän korren. Molemmissa peleissä KyIF on pistänyt Dickenille tiukasti hanttiin, mutta Dicken on pystynyt pitämään pintansa. Dicken on aloittanut kauden odotetun vahvasti häviten ainoastaan HIFK:lle. KyIF:lle on voitot tältä kaudelta Atlaksesta ja SIF:stä.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 14.11. kello 16.00 HIFK-GrIFK
La 14.11. kello 19.30 SIF-Atlas
Su 15.11. kello 17.30 KyIF-Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk