Kohti kautta: KyIF

Viime kauden runkosarjan viides KyIF julisti jo keväällä tavoitteen, jonka mukaan seura kamppailee mestaruudesta juhlavuonnaan 2024.

Tavoitetta kohti KyIF pyrkii pitkäjänteisesti nostamalla omia junioreita vähitellen kasvamaan edustusjoukkueen mukaan. Yksi palanen tavoitetta on myös Birgitta Lindholmin houkutteleminen takaisin SM-sarjaan ja kirkkonummelaisten päävalmentajaksi.

– Meillä tavoite on asetettu pidemmällä tähtäimellä. Meillä on iso rinki, joista puolet naispelaajia ja puolet kasvavia junioripelaajia. Näiden yhteen saattaminen ei käy ihan yhdessä kuukaudessa tai yhdessä kaudessakaan, Lindholm luonnehtii.

Pelilliset tavoitteet ovat jo alkavalle kaudelle kuitenkin selvät ja Lindholm näkee nimenomaan laajan pelaajaringin KyIF:n valttina jo tällä kaudella.

– Kauden aikana pystymme varmasti muuttamaan peliämme, mikä aiheuttaa varmasti päänvaivaa vastustajille. Kun saadaan nuoret kunnolla mukaan, pystymme vaihtamaan pelityyliä pelin aikanakin, Lindholm uskoo.

KyIF:ssa on pelaajalistalla useampikin nimi, jolta voidaan odottaa läpimurtoa jo alkavalla kaudella.

– Monia on, mutta jos joku nimi pitää nostaa esille, niin Maja Sannholm on sellainen, joka on todella lähellä läpimurtoa.

Tavoite on kuitenkin haastaa mitalijoukkueita jo tällä kaudella.

Rankingsijoitus 2019-20: 5.

Tulleet pelaajat:
+ Ida Keihäs (PIF)
+ Jessi Laasio (SIF)

Lähteneet pelaajat:

 

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk