Kohti kautta: SIF

SIF lähtee uuteen kauteen tutussa ja samalla uudessa komennossa, kun Jan Hagman tarttui ruoriin viime kauden jälkeen.

Kokenut Hagman toivoo pystyvänsä tuomaan vakautta joukkueeseen, jossa valmentajat ovat vaihtuneet käytännössä kausittain viime vuosina.

– Toivottavasti pysyn nyt vähän pidempään valmentajana, nyt kaksi vuotta on ensin suunnitelmissa. On kiva, kun porukka ollut rungon osalta parin vuotta samana. Nyt on uusi valmentaja ja vähän uusia juttuja, mutta tytöt tuntevat toisensa, Hagman toteaa.

Kesä on Siuntiossa sujunut Hagmanin mukaan positiivisesti. Vanhalta pohjalta oli paljon hyvää ja mukaan on sitten tuotu myös hiukan uutta.

– Treeneissä on ollut hyvä meno päällä, olen ollut siihen tyytyväinen, Hagman sanoo.

– Pelaajilla oli ohjelmat omalle ajalle valmiina ja kun tulin mukaan, niin vedettiin yhdessä Inkoon ja Siuntion metsissä vähän juoksua. Fysiikkapuolella on edelleen paljon kehittämistä, mutta töitä on tehty niin paljon kuin on pystytty. Menee varmaan pari vuotta kuitenkin tällä tiellä ennen kuin alamme olla valmiita.

SIF on nostanut rinkiin mukaan omia nuoria pelaajia, mutta toisaalta muutama tärkeä pelaaja on myös poissa sitten viime kauden.

– Nyt on yritetty korjata sitä, että jokainen pystyy ottamaan ja ottaa enemmän vastuuta – sillä korvataan lähtijät; Hagman uskoo.

Kuulin radiosta, että tytöt puhuvat finaalipaikasta, joten ei muuta kuin sinne ja voitamme sitten finaalit.

Rankingsijoitus 2019-20: 3.

Tulleet pelaajat:
+ Roosa Penttinen (Dicken)

Lähteneet pelaajat:
– Oona Reinikainen (PIF)
– Jessi Laasio (KyIF)
– Nicolina Fredrikson (HK Aranäs, SWE)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Avainsanat:


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk