Atlakselle kauden toinen voitto

Atlas nappasi kauden toisen voittonsa, kun se kaatoi tiukkojen vaiheiden jälkeen KyIF:n vieraskentällä 26-25 (10-13).

Ottelulla ei sikäli ollut panosta kummallekaan joukkueelle, mutta KyIF valmistautuu välieriin ja Atlakselle voitot ovat olleet harvassa viimeisten kausien aikana, joten sinipaitojen leirissä täysi pistepotti maistui makealta.

Atlas aloitti ottelun vahvemmin, mutta ensimmäisen puoliajan viimeisellä kympillä KyIF iski vahvasti peräti 13 maalia ottelussa heittäneen Maja Sannholmin johdolla. KyIF pääsikin kolmen maalin johdossa toiselle puoliajalle.

Atlas oli puoliajan alussa jälleen vahva vieden ensiminuutit 7-1 ja nousten ottelussa johtoon. Se ei sen jälkeen johtoasemastaan luopunut, vaikka KyIF kiri lopussa lähes tasoihin. Kiri ei kuitenkaan riittänyt ja näin Atlas pääsi juhlimaan kauden toista voittoaan.

KyIF:n päävalmentaja Birgitta Lindholm myönsi Atlaksen paremmuuden.

– Atlas ansaitsi nämä pisteet, me ei ansaittu tänään. Ei oikein kukaan onnistunut, mutta kaikki saivat peliaikaa, joka on hyvä asia, Lindholm pohdiskeli.

Atlaksen valmentaja Arto Starck oli tyytyväinen pisteisiin.

– Pikkasen oli parempaa kuin viime lauantaina. Karanteenin jäljiltä saatiin yhdet treenit alle ja muutama vahvistus jouduttiin kaivamaan. Hyvin laina-apurit pärjäsivät. Oli oikein kiva.

Ottelun parhaana palkittu Sannholm katsoi tappion jälkeen jo eteenpäin.

– Ei ihan mennyt kuin haluttiin, mutta oli myös ihan hyviä hetkiä. Tsempattiin kumminkin. Jatketaan lauantaina Siuntiota vastaan.

KyIF-Atlas 25-26 (13-10)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
KyIF: Maja Sannholm 13 (2), Miisa Palkoranta 3, Anu Pihlström 2, Anna Nyberg 2, Emilia Karell 2, Nea Nousiainen 1, Daniela Lindgård 1, Fanny Broman 1

Atlas: Milla Maristo 7, Mariela Lönnqvist 7 (1), Emma von Nandelstadh 5 (1), Adriana Jakimova 3, Liisa Holopainen 3, Wilma Rehnström 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Maja Sannholm KyIF 3
Milla Maristo Atlas 2
Mariela Lönnqvist Atlas 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Anu Pihlström 1 x 2 min
Atlas: Emma von Nandelstadh 2 x 2 min, Mariela Lönnqvist 1 x 2 min, Wilma Rehnström 1 x 2 min

Erotuomarit: Jyri Björkman – Max Nurmi

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk