Atlas piinasi Dickeniä

Atlas taisteli tiukasti Dickeniä vastaan ja piti sarjakärkeä ahtaalla pitkään, mutta lopulta Dicken korjasi potin ottamalla 28-20 (12-12)-voiton.

Sarjakärjen ja -jumbon kohtaamisessa ennakkoasetelmat olivat selkeät, mutta kentän puolella ennakkoasetelmia ei alkuun näkynyt.

Atlas tuli ottelun alkuun vahvasti ja johti ensimmäisen jakson puolivälissä jo neljällä maalilla. Jälkipuoliskolla Dicken alkoi tulla vahvemmin ja käväisi johdossakin, mutta toiselle puoliajalle lähdettiin tasatilanteessa.

Toisen puoliajan alku oli niin ikään Atlaksen, mutta sitten Dicken iski ratkaisten ottelun. Dicken vei toisen puoliajan viimeiset 22 minuuttia 13-3 ja karkasi voittoon.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius oli pääosin tyytyväinen omiensa esitykseen.

Valmentajan kommentit Dicken

Ken Sirenius: Aika vaihteleva peli meiltä. Toisen puoliajan viimeinen puolisko oli maalivahtipelin sekä puolustuksen kannalta hyvä. Me tehdään paljon hyviä asioita, mutta meiltä puuttuu välillä tietty terävyys, joka näkyy maalipaikkojen viimeistelyissä. Tästä rullataan eteenpäin. Ensi viikosta tulee toivottavasti hauska.

Atlaksen päävalmentaja Klaus Sarin näki positiiviset asiat tappion takaa.

– Tänään oli hyvä peli ensimmäiset 45 minuuttia, todella hyvää taistelua. Sitten kunto vähän pettää ja Sofian loukkautuminen vaikutti meidän hyökkäyspeliin. Dicken pääsi kontraamaan aika paljon pelin lopussa ja siihen se sitten oikeastaan ratkesi. Kuitenkin ihan positiivinen peli tänään.

Ottelun parhaana palkittu Malena Heikkinen oli iloinen tärkeistä pisteistä.

– Hyvä taistelu. Atlas tuli kovaa heti pelin alkuun ja meillä oli samalla oma peli vähän hukassa. Onneksi parannettiin toiseen puoliaikaan. Tärkeintä on kuitenkin se että pisteet jäivät Pirkkolaan.

Dicken-Atlas 28-20 (12-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Malena Heikkinen 6, Anna Lindahl 5 (1), Janica Sjöström 4, Matilda Peitsaro 4, Hanna Nyman 4, Jessika Gammals 2, Tove Salokivi 1, Catarina Nyberg 1, Emilia Kohonen 1

Atlas: Emma von Nandelstadh 8, Sofia Joutjärvi 6, Milla Maristo 2, Susanna Larkimo 2, Wilma Rehnström 1, Matilda Cordeiro 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Malena Heikkinen Dicken 3
Sofia Joutjärvi Atlas 2
Anna Lindahl Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Tove Salokivi 1 x 2 min
Atlas: Matilda Cordeiro 2 x 2 min

Erotuomarit: Jyri Björkman – Mikael Voionmaa

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk