Dicken piti GrIFK:n kurissa

Dicken otti kauden kolmannen voittonsa, kun se voitti kotikentällään GrIFK:n 26-20 (11-11).

Ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen ja alussa johto vaihtui puolin ja toisin. Dicken näytti tekevän jo pienoista hajurakoa pääsemällä kolmen maalin johtoon, mutta GrIFK taisteli itsensä takaisin peliin ja tasoihin. Toiselle puoliajalle mentiinkin tasatilanteessa.

Toiselle puoliajalle Dicken tuli vahvasti. Matilta Peitsaron ja Anna Lindholmin vahvan maalivireen myötä Dickenin johto kasvoi viiteen. GrIFK nousi vielä kolmen maalin päähän, mutta lopussa Dicken pääsi vielä kasvattamaan eroa.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius oli tyytyväinen joukkueensa toisen puoliajan esitykseen.

– Olen iloinen, että onnistuimme nostamaan tasoamme toiselle puoliajalle ja pystyimme ratkaisemaan silloin, kun tilanne vaati. Tämä ei ollut kauden paras peli ja se näkyy viimeistelyissä.

Hyvin Dickenin maalilla torjunut Kira Itkonen oli samoilla linjoilla Sireniuksen kanssa.

– Keskittyminen herpaantui ensimmäisellä puoliajalla. Onneksi saimme pelin kasaan toisella puoliajalla ja teimme monta nopeaa maalia.

GrIFK:n päävalmentaja Gustaf Ahlroosin mukaan tulos ei välttämättä kerro koko totuutta ottelusta.

– Olen tyytyväinen ensimmäiseen puoliaikaan, loimme hyvin painetta maalia kohti. Dicken pääsi kuitenkin tekemään maaleja ja tilanne oli 11-11. Toisella puoliajalla olimme huolimattomia viimeistelyissä ja tämä antoi Dickenille mahdollisuuden nopeisiin vastahyökkäyksiin. Dicken oli parempi tänään, mutta mielestäni ei näin paljon parempia kuin lopputulos antaa ymmärtää.

Dicken-GrIFK 26-20 (11-11)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Matilda Peitsaro 5, Malena Heikkinen 5, Anna Lindholm 4, Emilia Kohonen 4, Emilia Valkamo 2, Anna Lindahl 2 (1), Anna Westerlund 1, Linn Wentzel 1, Janica Sjöström 1, Jessika Gammals 1

GrIFK: Johanna Hilli 10 (2), Corinna Jensen 3, Mathilda Sandblom 2, Linnea Harms 2, Greta Wirén 1, Emma Wickström 1, Sara Sandelin 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Kira Itkonen Dicken 3
Moa Sjölund GrIFK 2
Matilda Peitsaro Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Anna Lindholm 1 x 2 min, Emilia Kohonen 1 x 2 min, Emilia Valkamo 1 x 2 min, Linn Wentzel 1 x 2 min
GrIFK: Johanna Hilli 1 x 2 min

Erotuomarit: Max Nurmi – Jyri Björkman

Yleisöä: 111

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk