Dicken puristi niukan voiton GrIFK:sta

GrIFK koki kotikentällään kirvelevän 21-22 (11-10)-tappion Dickenille.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja kotijoukkue oli suurimman osan ajan hivenen niskan päällä. Parhaimmillaan Grani pääsi kolmen maalin karkumatkalle, mutta Dicken kairasi itsensä takaisin peliin ja lopulta ero oli yhden maalin verran GrIFK:lle.

GrIFK tuli toiselle puoliajalle vahvasti Johanna Hillin johdolla ja repäisi taas kolmen maalin johdon. Sen jälkeen Dicken onnistui kuitenkin neljä kertaa peräkkäin ja nousi johtoon. Parhaimmillaan vierailijat saivat kolmen maalin etumatkan ja näytti jo karkaavan. GrIFK:n pankista löytyi vielä tulivoimaa ja se nousi tasoihin. Viimeisen kympin joukkueet tekivät maaleja vuorotellen ja lopulta Dicken voitti yhdellä maalilla.

– Raadoimme ja teimme töitä puolustuksessa. Onnistuimme rikkomaan Dicken peliä. Hyvä peli ja olisi voinut olla plus yksi. Hyvä työ tytöiltä, GrIFK:n päävalmentaja Gutte Ahlroos mietti ottelun jälkeen.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius antoi tunnustusta vastustajalle, mutta harmitteli virheitä.

– Kova peli. Molemmilla joukkueilla oli paljon teknisiä virheitä. Ei ollut korkeatasoista käsipalloa. Emme olleet hereillä alussa, mutta taistelimme tiemme takaisin peliin. Grani teki tästä tiukan pelin.

Matilda Peitsaro oli Sireniuksen kanssa samoilla linjoilla.

– Vaikea peli meille. Grani pelasi hyvän pelin. Paljon teknisiä virheitä, mutta pidimme päämme kylmänä loppuun saakka.

GrIFK-Dicken 21-22 (11-10)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Johanna Hilli 8 (1), Sara Sandelin 3, Corinna Jensen 3, Emma Wickström 2, Mathilda Sandblom 2, Carolina Rehnberg 2, Sandra Laitinen 1

Dicken: Matilda Peitsaro 5, Emilia Valkamo 3, Anna Lindahl 3 (3), Malena Heikkinen 3, Anna Westerlund 2, Anna Lindholm 2, Jessika Gammals 2, Linn Wentzel 1, Hanna Nyman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Matilda Peitsaro Dicken 3
Johanna Hilli GrIFK 2
Kira Itkonen Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Johanna Hilli 1 x 2 min, Linnea Harms 1 x 2 min, Mathilda Sandblom 1 x 2 min
Dicken: Emilia Valkamo 2 x 2 min

Erotuomarit: Niko Tillan – Magnus Roth

Yleisöä: 3Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk