Dicken selvään voittoon Kirkkonummella

Dicken ei antanut KyIF:lle mahdollisuuksia, vaan haki vieraspisteet selvällä 31-17 (15-7)-voitolla.

Dickenin puolustus toimi koko ottelun erinomaisen hyvin. Siitä oivana osoituksena vain 17 päästettyä maalia ja maalivahdeille Tinja Ingetille ja Kira Itkoselle kertyi ottelussa yhteensä vain kahdeksan torjuntaa.

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen varttiin saakka, kunnes Dicken teki kuusi peräkkäistä maalia nostaen eron seitsemään ja se piti lopulta loppuun saakka.

Toisen puoliajan alussa Dicken vain lisäsi johtoa ja kotijoukkue sai rikottua kymmenen maalin rajan juuri ennen 40 minuutin täyttymistä. Lopulta Dicken lasketteli selvään voittoon.

KyIF:n päävalmentaja Birgitta Lindholm antoi kehut vierasjoukkueelle.

– Dicken oli tänään parempi kaikilla pelin osa-alueilla. He olivat teräviä alusta asti. Putosimme teknisiin. Dicken on hyvä rankaisemaan. Nyt pitää vaan ladata ja unohtaa tämän pelin ja keskittyä omaan peliin, Lindholm kommentoi pelin jälkeen.

Dicken-luotsi Ken Sirenius oli voitosta mielissään.

– Olen todella tyytyväinen asenteeseen ja luonteeseen mitä osoitamme tänään. Tulemme hankalaan vieraspeliin ja annamme KyIF:lle ansaitsemansa kunnioituksen, ja teimme hyvän ottelun itse asiassa. Meidän on pelattava ottelu loppuun asti, emmekä saa pudottaa intensiteettiä viimeiset 10 minuuttia.

LähiTapiolan pisteet napannut Matilda Peitsaro oli pisteisiin tyytyväinen.

– Juostiin hyvin tänään, kontrapeli toimi. Paljon helppoja maaleja ja puolustus suurilta osin toimi hyvin, mutta parannettavaa löytyy totta kai. Voidaan olla tyytyväisiä tähän peliin.

KyIF-Dicken 17-31 (7-15)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
KyIF: Maja Sannholm 6 (2), Ingrid Degerth 4, Emilia Karell 2, Fanny Axberg 2, Anu Pihlström 1, Linda Melanen 1, Daniela Lindgård 1

Dicken: Matilda Peitsaro 5, Anna Lindholm 5, Malena Heikkinen 5, Anna Westerlund 3 (1), Anna Lindahl 3 (1), Jessika Gammals 3, Emilia Valkamo 2, Janica Sjöström 2, Hanna Nyman 2, Catarina Nyberg 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Matilda Peitsaro Dicken 3
Malena Heikkinen Dicken 2
Ingrid Degerth KyIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Reetta Mustonen 1 x 2 min
Dicken: Emilia Valkamo 1 x 2 min, Olivia Neumayer 1 x 2 min

Erotuomarit: Werneri Kivipato – Samuel Leandersson

Yleisöä: 65

 Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk