Dicken voittoon KyIF:stä

Dicken ei antanut KyIF:n yllättää itseään, vaan otti tiistain ainoassa ottelussa KyIF:stä 29-20 (16-11)-voiton.

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, mutta kuten usein aiemminkin tällä kaudella, niin Dicken oli vahva jakson lopussa. Viimeisen kympin alkaessa KyIF oli maalin perässä, mutta Dicken vei viimeisen kolmanneksen 5-1 ja pääsi viiden maalin johdossa toiselle puoliajalle.

Dicken ratkaisi pelin toisen puoliajan alussa. KyIF sai kuparisen rikki vasta reilun kahdeksan minuutin jälkeen ja sinä aikana Dickenin johto oli kasvanut seitsemään. Dicken piti KyIF:n maaleitta jälleen seuraavat 11,5 minuuttia ja karkasi lopullisesti. Parhaimmillaan ero oli 11 maalia, mutta lopussa KyIF sai kavennettua eroa parilla maalilla.

Ken Sirenius kaipasi voitosta huolimatta vielä hieman tasaisuutta ja tehokkuutta otteisiin.

– Heti ottelun jälkeen on vaikeaa nostaa mitään tiettyä hyvää/huonoa. Tietty epätasaisuus nousee esiin ottelun aikana. Meidän pitäisi pystyä tehokkaammin hyödyntämään maalipaikkoja. Me pelataan hyvin, mutta pitäisi laittaa pallo maaliin vähän paremmin.

KyIF:n päävalmentaja Birgitta Lindholmin mukaan joukkue esiintyi tasollaan vain ajoittain.

– Me pelattiin tänään 30 minuuttia. Ekalla puoliajalla pelattiin 20 minuuttia ja sitten nukahdettiin ja Dicken pääsi pelaamaan omaa peliään. Toisella puoliajalla pelattiin viimeiset 10 minuuttia. Meillä on vielä paljon tekemistä kotona. Dicken oli tänään parempi.

Anna Lindholmin mukaan ottelu ratkesi joukkueen vahvaan toisen puoliajan alkuun.

– Huono ensimmäinen puoliaika, mutta toisella puoliajalla päästettiin vain ensimmäisen kahdenkymmenen minuutin ajan yhden maalin. Eli ihan hyvä puolustus.

Dicken-KyIF 29-20 (16-11)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Anna Lindholm 7, Matilda Peitsaro 3, Malena Heikkinen 3, Jessika Gammals 3, Anna Westerlund 2 (1), Linn Wentzel 2, Emilia Valkamo 2, Janica Sjöström 2, Emilia Kohonen 2, Tove Salokivi 1, Hanna Nyman 1, Anna Lindahl 1

KyIF: Maja Sannholm 7, Ingrid Degerth 6, Emilia Karell 3, Anu Pihlström 1, Rebecca Lönnqvist 1, Suvi Erhovaara 1, Fanny Axberg 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Anna Lindholm Dicken 3
Tinja Inget Dicken 2
Ingrid Degerth KyIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Emilia Valkamo 1 x 2 min, Jessika Gammals 2 x 2 min, Linn Wentzel 1 x 2 min, Matilda Peitsaro 1 x 2 min
KyIF: Aini Salminen 1 x 2 min, Linda Melanen 1 x 2 min

Erotuomarit: Pasi Ojapalo – Harri Nieminen

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk