Dickenin loppurutistus liikaa SIF:lle

Dicken aloitti vuotensa selvällä 29-15 (12-9)-voitolla SIF:stä. Dicken ratkaisi ottelun lopullisesti vahvalla lopulla.

Ensimmäinen puoliaika oli vielä tasainen. Dicken aloitti väkevästi saaden kolmen maalin johdon, mutta SIF nousi nopeasti tasoihin. Sen jälkeen puoliaika eteni Dickenin hienoisessa johdossa, jossa ero käväisi parhaimmillaan neljässä ja tauolle mentäessä Dickenillä oli kolmen maalin johto.

Toisen puoliajan alku oli aaltoileva, kun molemmilla joukkueilla oli pienoiset maaliputkensa. Dicken repäisi, mutta SIF vastasi erityisesti Nora Wunschin käden käydessä kuumana. Toisen jakson jälkipuoliskolla Dicken kuitenkin karkasi. Se teki kymmenen maalia peräkkäin ja vei viimeiset 14 minuuttia 11-1 varmistaen itselleen voiton.

SIF:n päävalmentaja Jan Hagman myönsi, että Dickenin kovuus oli liikaa.

– Tänään hävisimme hyvälle Dickenille. Taistelimme hyvin alussa. Kun Dicken lähti karkumatkalle, emme pystyneet vastaamaan siihen. Heillä oli tänään hyviä maalintekijöitä ja hyvä maalivahti. Tämä sinetöi ottelun.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius hehkutti joukkueen suorittamista.

– Meillä oli heti alusta hyvä asenne ja kunnioitimme Sjundeå IF:ä joukkueena. Sekä puolustus että maalivahtipeli toimivat hienosti varsinkin toisella puoliajalla. Erityisen tyytyväinen olen viimeiseen kymmeneen minuuttiin ja pelaajien asenteeseen heti alusta alkaen.

Ottelun parhaaksi valittiin Dickenin maalivahti Kira Itkonen, joka kiitteli joukkueen esitystä.

– Pelasimme hyvin joukkueena ja puolustuspeli toimi sovitusti. Tämä oli hyvä alku kevään peleille.

SIF-Dicken 15-29 (9-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Nora Wunsch 4 (3), Madeleine Lindholm 3, Erica Gustafsson 3, Nea Puijola 2, Matilda Sjöstedt 1, Ebba Sjöstedt 1, Saara Lehtola 1

Dicken: Matilda Peitsaro 7 (2), Malena Heikkinen 6, Emilia Valkamo 4, Tove Salokivi 3, Anna Lindholm 3, Anna Lindahl 2, Linn Wentzel 1, Janica Sjöström 1, Hanna Nyman 1, Emilia Kohonen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Kira Itkonen Dicken 3
Malena Heikkinen Dicken 2
Matilda Peitsaro Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Erica Gustafsson 1 x 2 min
Dicken: Hanna Nyman 1 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Niko Tillan

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk