GrIFK nappasi pronssimitalit

GrIFK pääsi juhlimaan ensimmäistä mitaliaan sitten kauden 2012-13, kun se puristi pronssiottelussa KyIF:iä vastaan voiton yhteismaalein 50-46. Toinen ottelu päättyi KyIF:n 24-22 (9-11)-voittoon, mutta GrIFK hankkima etumatka ensimmäisestä osaottelusta riitti pronssiin.

GrIFK oli voittanut ensimmäisen pelin KyIF:n kotikentällä 28-22 ja sai turvallisen etumatkan toiseen osaotteluun.

KyIF lähti ennakkoluulottomasti otteluun ja vei peliä ensimmäiset minuutit kasvattaen jopa neljän maalin johdon. Sen jälkeen GrIFK kuitenkin heräsi ja vei seuraavat minuutit 5-0 nousten johtoon. GrIFK pääsi kahden maalin johdossa toiselle puoliajalle.

Toinen puoliaika sujui tasaisesti, vaikkakin hienoisesti kotijoukkueen hallinnassa. KyIF sai kipinän pronssitoiveisiinsa saaden oman 5-0-jakson ja nousten kolmen maalin johtoon. Sen lähemmäs KyIF ei kuitenkaan päässyt ja näin GrIFK pääsi juhlimaan pronssimitaleja.

GrIFK:n päävalmentaja Gustaf Ahlroos riemuitsi pronssimitalista.

– Olen todella ylpeä pronssimitalista ja koko kaudesta, jonka aikana joukkue on kasvanut todella paljon. KyIF pelasi kaksi hyvää ottelua ja antoi meille hyvän vastuksen loppuun asti. Kiitos hienosta kaudesta!

KyIF-luotsi Birgitta Lindholm antoi kiitosta sekä vastustajalle että omalle joukkueelleen.

– Pelasimme hyvän ottelun tänään ja voimme olla tyytyväisiä. Tarkoitus oli voittaa, mutta Granin etumatka oli liian suuri. Olen iloinen, että pääsimme pelaamaan Grania vastaan ja vastus oli kova molemmissa peleissä. He ovat ansainneet pronssimitalin. Me olemme kuitenkin tyytyväisiä koko kauteemme.

Ottelun parhaana palkittu KyIF:n nuori maalitykki Maja Sannholm harmitteli, ettei voitosta jäänyt lopulta käteen mitalia.

– Hyvä peli meiltä. Harmi, ettei tällä kertaa riittänyt pronssiin, mutta pelasimme kuitenkin hyvin. GrIFK pelasi myös hyvän ottelun.

GrIFK-KyIF 22-24 (11-9)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Carolina Rehnberg 5 (2), Sara Sandelin 4, Linnea Harms 4, Sandra Laitinen 3, Johanna Hilli 2 (1), Moa Sjölund 1, Christina Rehnberg 1, Alexandra Karsten 1, Corinna Jensen 1

KyIF: Maja Sannholm 5 (1), Miisa Palkoranta 4, Daniela Lindgård 3, Malena Ekman 3, Anna Nyberg 2, Emilia Karell 2, Fanny Broman 2, Ellen Sampakoski 1, Ingrid Degerth 1, Fanny Axberg 1 (1)

LähiTapiola-tähtipelaajat
Maja Sannholm KyIF 3
Suvi Erhovaara KyIF 2
Carolina Rehnberg GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Alexandra Karsten 1 x 2 min, Corinna Jensen 1 x 2 min, Linnea Harms 1 x 2 min, Matilda Ohvo 1 x 2 min
KyIF: Anu Pihlström 1 x 2 min, Daniela Lindgård 1 x 2 min, Ingrid Degerth 1 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Niko Tillan

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk