GrIFK otti voiton Dickenistä

GrIFK nappasi maukkaan voiton kaataessaan Dickenin 23-19 (15-10).

GrIFK lähti otteluun heti vahvasti ja piti johtopaikkaa alusta loppuun. GrIFK:n puolustus pystyi pitämään Dickenin hyökkäykset kurissa ja samalla onnistui tasaisesti lisäämään eroa. Parhaimmillaan GrIFK:n johto oli kuusi maalia, mutta toiselle puoliajalle lähdettäessä eroa oli viisi osumaa.

Toinen puoliaika oli tasainen eikä ero kasvanut suuntaan tai toiseen. Dicken kävi parhaimmillaan kolmen maalin päässä, mutta Dicken pystyi pitämään eron loppuun saakka napaten täyden pistepotin.

GrIFK:n päävalmentaja Gustaf Ahlroos kehui erityisesti joukkueensa puolustuspelaamista.

– Olen tyytyväinen, että voitimme sarjanjohtajat ja varsinkin, kun heillä on niin monta maajoukkuepelaajaa. Teimme hyvin yhdessä töitä puolustuksessa. Sara (Sandelin ja Mato (Ohvo) tekivät todella hyvää työtä puolustuksessa ja häiritsevät Dickenin hyökkäystä, jotta saimme helposti heiltä palloja pois. Koko joukkue teki hyvää työtä. Maalivahdit pelasivat hyvin, Ahlroos kehui.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius harmitteli hukattuja maalipaikkoja.

– Aloitimme huonosti, mutta pääsimme sitten hyvin sisään peliin. Jos olisi 50 % enemmän onnistumisia heitoista voittaisimme helposti. Aivan liikaa missattuja maalipaikkoja.

Ottelun parhaana palkittu Moa Sjölund iloitsi puolustuspelistä.

– Taistelimme täysillä puolustuksessa läpi koko ottelun ja meillä oli hyvä fiilis.

GrIFK-Dicken 23-19 (15-10)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Sara Sandelin 6, Johanna Hilli 5 (1), Carolina Rehnberg 4, Corinna Jensen 3, Linnea Harms 2, Mathilda Sandblom 1, Christina Rehnberg 1, Alexandra Karsten 1

Dicken: Matilda Peitsaro 4 (2), Anna Westerlund 3, Jessika Gammals 3, Emilia Valkamo 2, Anna Lindahl 2 (2), Malena Heikkinen 2, Linn Wentzel 1, Tove Salokivi 1, Hanna Nyman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Moa Sjölund GrIFK 3
Johanna Hilli GrIFK 2
Matilda Peitsaro Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Johanna Hilli 1 x 2 min, Linnea Harms 1 x 2 min
Dicken: Jessika Gammals 1 x 2 min, Linn Wentzel 1 x 2 min

Erotuomarit: Niko Tillan – Magnus Roth

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk