GrIFK puristi voiton SIF:stä

GrIFK ja SIF kävivät tiukan taistelun voitosta, mutta lopulta peli kääntyi SIF:lle 25-20 (10-10).

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue oli hivenen niskan päällä. Tasaisen alun jälkeen Madeleine Lindholm yltyi vahvaan maalivireeseen ja nosti SIF:n kolmen maalin johtoon. GrIFK nousi kuitenkin tasoihin ja toiselle puoliajalle mentiin tasatilanteessa.

Toisen puoliajan alku sujui samojen nuottien mukaan, mutta ensimmäisen kympin jälkeen Grani teki lopulliseksi jääneen iskunsa. Se sai puristettua viiden maalin johdon eikä SIF enää viimeisellä kympillä saanut kurottua eroa umpeen, vaikka kävi kolmen maalin päässä.

Tappio tarkoitti sitä, että SIF on hävinnyt kaikki tämän kauden ottelunsa. Joukkueen valmentaja Jan Hagman myönsi, että mielet ovat allapäin.

– Ensimmäinen kierros on nyt ohi ja meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin nousta tästä vain ylöspäin. Tällä hetkellä itseluottamus ei kanna, ja meidän täytyy jatkaa työntekoa ja taistelemista myös, kun peli ei suju. Huomenna on uusi päivä ja uudet otteet, Hagman mietti ottelun jälkeen.

GrIFK:n päävalmentaja Gustaf Ahlroos kiitteli koko joukkueen panosta.

– Tänään oli odotetusti tiukka ottelu. Tiesimme, että SIF tekee kaikkensa saadakseen kaksi pistettä kotiin. Alussa oli vähän jännitystä ilmassa. Emme päässeet nopeisiin vastahyökkäyksiin ja maalinteko oli haasteellista. Toisella puoliajalla pääsimme käyntiin ja pelasimme oikein hyvin. Cara Feodoroff pelasi toisella jaksolla hienosti maalissa. Tänään oli koko joukkueelta hyvä panos.

Ottelun parhaana palkittu Johanna Hilli oli iloinen voitosta.

– Oli tiukka, mutta rikkinäinen ottelu, jossa oli paljon teknisiä virheitä ja korkea tempo. Hyvä, että tänään pystyimme ratkaisemaan pelin hiukan aiemmin kuin joidenkin muiden joukkueiden kanssa.

SIF-GrIFK 20-25 (10-10)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Madeleine Lindholm 6, Saara Lehtola 5 (1), Matilda Sjöstedt 3, Sirja Lassinharju-Heinonen 2 (2), Erica Gustafsson 2, Nea Puijola 1, Sara Falck 1

GrIFK: Johanna Hilli 9 (2), Corinna Jensen 5, Mathilda Sandblom 3, Carolina Rehnberg 3, Linnea Harms 2, Greta Wirén 1, Sara Sandelin 1, Alexandra Karsten 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Johanna Hilli GrIFK 3
Madeleine Lindholm SIF 2
Corinna Jensen GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Erica Gustafsson 1 x 2 min, Madeleine Lindholm 1 x 2 min, Nea Puijola 1 x 2 min, Sirja Lassinharju-Heinonen 1 x 2 min
GrIFK: Johanna Hilli 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Teemu Kaulio

Yleisöä: 96

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk