HIFK otti revanssin SIF:stä

Kun SIF ja HIFK kohtasivat edellisen kerran, pystyi SIF ottamaan yllätysvoiton. Lauantaina HIFK ei kuitenkaan jättänyt mitään sattuman varaan, vaan kuittasi selvän 27-17 (13-9)-voiton.

Ottelun alussa SIF oli kuitenkin niskan päällä johtaen parhaimmillaan kolmella maalilla. HIFK pääsi tasoihin, kun 12 minuuttia oli täyttynyt ja siirtyi ensimmäistä kertaa johtoon ensimmäisen jakson ylitettyä puolivälin. SIF käväisi taas johdossa, mutta HIFK vei viimeisen kympin 5-0 ja pääsi neljän maalin johdossa toiselle puoliajalle.

HIFK ratkaisi ottelun heti toisen puoliajan alussa. Se vei ensimmäiset 12 minuuttia 7-2 ja karkasi tavoittamattomiin.

Jan Hagman kannusti pelaajiaan tappion jälkeen.

– En ole pelaajiin pettynyt. Pelasimme tänään hyvää joukkuetta vastaan. Emme tehneet tarpeeksi maaleja ja se on kyllä suurin haasteemme tällä hetkellä. Meidän täytyy jaksaa nousta ja ylläpitää hyvää fiilistä myös silloin kuin peli ei kulje.

HIFK:n päävalmentaja Petri Väyrynen oli ottelun antiin tyytyväinen.

– Tämä oli hyvä peli meiltä. Saimme puolustuksemme takaisin. Olen myös tyytyväinen että pystyimme tänään hyvin kierrättämään pelaajia ja kaikki kävivät kentällä.

Ottelun parhaimman pelaajan palkinnon pokannut Kathlen Ax kiitteli HIFK:n puolustuspelaamista.

– Meillä oli hyvä puolustus ja voimme olla siihen tyytyväisiä. Maalivahtipeli ja puolustuspeli toimi hienosti yhteen. Oli myös hauska nähdä junioreidemme onnistuvan tänään.

SIF-HIFK 17-27 (9-13)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Madeleine Lindholm  4, Erica Gustafsson 4, Saara Lehtola 3, Natalie Jürgens 2, Matilda Sjöstedt 1, Ebba Sjöstedt 1, Nea Puijola 1, Matilda Luuppala 1

HIFK: Kathlen Ax 7 (4), Kira Härkönen 5, Ella Holopainen 5, Kajsa Väyrynen 3, Petra Gostowski 3, Ida Väyrynen 2, Tina Mäkinen 1, Annamari Jääskeläinen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Kathlen Ax HIFK 3
Alexandra Olsson HIFK 2
Roosa Penttinen SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Madeleine Lindholm 1 x 2 min, Moa Wasström 1 x 2 min, Natalie Jürgens 1 x 2 min
HIFK: Ella Holopainen 1 x 2 min, Kajsa Väyrynen 1 x 2 min, Kira Härkönen 1 x 2 min

Erotuomarit: Jyri Björkman – Mikael Voionmaa

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk