KyIF kaatoi GrIFK:n

Edellisottelussaan HIFK:n kaatanut GrIFK joutui sunnuntaina taipumaan KyIF:lle. Kotijoukkue KyIF otti maukkaan 30-22 (15-12)-voiton.

Ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen ja KyIF kävi parhaimmillaan kolmen maalin johdossa, joka olikin lopulta KyIF:n johto ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Toisella puoliajalla KyIF oli koko ajan hivenen niskan päällä eikä GrIFK päässyt missään vaiheessa kahta maalia lähemmäs. KyIF pystyi tasaisesti kasvattamaan eroa ja lopulta tulostaululla oli kotijoukkueen seitsemän maalin voitto.

KyIF:n päävalmentaja Birgitta Lindholm piti esitystä kauden parhaana.

– Hyvä peli meiltä tänään. Kauden paras peli. Moni pelaaja onnistui, ja luulen että meillä on hyvät pelitilastot tänään. Saa olla tyytyväinen.

GrIFK:n päävalmentaja Gustaf Ahlroos harmitteli puolustuspelaamista.

– KyIF ansaitsi pisteet. Heiluvaa puolustuspeliä ja oli vaikeaa saada pallot sisään. Puolustus ei onnistunut pitämään. Olimme liian kilttejä ja KyIF pääsi paikkoihin.

Ottelun parhaana palkittu Maja Sannholm hehkutti voittoa.

– Koko joukkueen voitto. Joukkue pelasi hyvin. Jaksoimme tsempata loppuun asti

KyIF-GrIFK 30-23 (15-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
KyIF: Maja Sannholm 8 (4), Anu Pihlström 5, Ingrid Degerth 4, Miisa Palkoranta 3, Fanny Axberg 3, Reetta Mustonen 2, Daniela Lindgård 2, Ellen Sampakoski 1, Linda Melanen 1, Suvi Erhovaara 1

GrIFK: Johanna Hilli 9 (4), Sara Sandelin 6, Alexandra Karsten 2, Linnea Harms 2, Mathilda Sandblom 1, Carolina Rehnberg 1, Sandra Laitinen 1, Corinna Jensen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Maja Sannholm KyIF 3
Ingrid Degerth KyIF 2
Johanna Hilli GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Anu Pihlström 1 x 2 min, Ellen Sampakoski 1 x 2 min
GrIFK: Carolina Rehnberg 1 x 2 min, Linnea Harms 1 x 2 min, Mathilda Sandblom 1 x 2 min

Erotuomarit: Harri Nieminen – Pasi Ojapalo

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk