KyIF niukkaan voittoon Atlaksesta

KyIF otti tärkeän voiton kaataessaan Atlaksen vieraskentällä 23-21 (17-12).

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvemmin ja Atlas piti johtoasemaa aina ensimmäisen puoliajan viimeiselle kympille saakka. Sen puolustus sai pidettyä KyIF:n vähissä maaleissa, mutta ensimmäisen puoliajan viimeisellä kympillä KyIF kiristi ruuvia. KyIF voitti viimeisen kympin 10-4 ja pääsi viiden maalin johdosta tauolle.

Toisen puoliajan alussa maalit olivat kortilla ja ainoastaan Atlaksen Saara Koskinen onnistui venyttämään verkkoa ja hänen johdollaan Atlas nousikin tasoihin. KyIF sai maalihanansa auki, vasta vartin jälkeen, mutta sai itse aikaiseksi neljän peräkkäisen maalin putken, joka oli lopulta ottelun ratkaisu. Atlas nousi parin maalin päähän vielä uhkailemaan, mutta KyIF piti pintansa loppuun saakka ja otti voiton.

Tappiosta huolimatta Atlaksen päävalmentaja Klaus Sarin löysi omiensa pelistä hyviä elementtejä

– Hyvä aloitus otteluun. Sitten KyIF vaihtoi korkeampaan puolustukseen. Se aiheutti sen verran ongelmia, että tuli turhia pallonmenetyksiä. Siitä KyIF pääsi kontraamaan. Pysyttiin pelissä mukana ja taisteltiin loppuun saakka. Se ei tällä kertaa riittänyt.

KyIF:n päävalmentaja Birgitta Lindholm antoi tunnustusta vastustajalle.

– Turhan tiukaksi meni. Atlas pelasi hyvin, aina kiri kiinni. Hyvä, että saatiin kaksi pistettä kotiin.

Ottelun parhaana palkittu Suvi Erhovaara myönsi, etteivät pisteet tulleet helpolla.

– Oli tiukkaa vääntöä loppuun asti.

Atlas-KyIF 21-23 (12-17)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Atlas: Saara Koskinen 4, Emma von Nandelstadh 3, Wilma Rehnström 3, Milla Maristo 3, Susanna Larkimo 3, Matilda Cordeiro 3, Emma Karvala 1, Veronika Garro 1

KyIF: Maja Sannholm 7, Anu Pihlström 4, Emilia Karell 3, Mette Palkoranta 2, Anna Nyberg 2, Miisa Palkoranta 1, Daniela Lindgård 1, Sanni Latvala 1, Jessi Laasio 1, Fanny Broman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Suvi Erhovaara KyIF 3
Ida Vepsäläinen Atlas 2
Saara Koskinen Atlas 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas: –
KyIF: –

Erotuomarit: Samuel Leandersson – Werneri Kivipato

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk