KyIF piti Dickenin tasapelissä

KyIF otti tärkeän pisteen, kun se venyi tasapeliin sarjakärki Dickenin kanssa. Ottelu päättyi 20-20-numeroihin.

Dicken sai otteluun paremman lähdön, mutta KyIF pääsi paremmin peliin mukaan nousten parhaimmillaan viiden maalin johtoon. Viiden maalin etumatkalta kotijoukkue pääsi lähtemään myös toiselle puoliajalle.

Toiselle puoliajalle Dicken heräsi ja tuore cup-mestari keräsi rivinsä. Dickenin puolustus piti kotijoukkueen toisella puoliajalla seitsemässä maalissa ja nousi samalla hiljalleen lähemmäksi nousten johtoon kaksi minuuttia ennen loppua. KyIF pääsi kuitenkin tasoihin lopussa ja näin pisteet tasattiin.

Tuloksen myötä Dicken pitää sarjan kärkipaikkaa pisteen erolla. SIF sen sijaan hengittää nyt kahden pisteen päässä KyIF:stä ja jännitys viimeisestä välieräpaikasta jatkuu.

KyIF:n päävalmentaja Birgitta Lindhom oli pääosin tyytyväinen peliin, mutta voittokin olisi kelvannut.

– Oli tosi lähellä, että oltaisiin saatu täydet pisteet. Pistekin riittää tänään. Hyvä peli, hyvä ensimmäinen puoliaika, Toinen puoliaika oli hyökkäyksellisesti vaikeampaa, ei löydetty yhteistä säveltä. Paljon teknisiä virheitä, 20-20 Dickeniä vastaan on ihan hyvä.

Dicken-valmentaja Ken Sirenius otti tasapelin syyt omille niskoilleen.

– Otan täyden vastuun, että en sytytä joukkuetta näin tärkeään otteluun. Kannan siitä vastuun.

Loistavaa kautta pelaavalle Maja Sannholmille piste kelpasi, mutta voittokin olisi maistunut.

-: Olemme tyytyväisiä tasatulokseen. Ottelu oli tasainen. Olemme tyytyväisiä otteluun, mutta harmi että emme pystyneet kääntämään sitä voitoksi. Puolustus oli hyvää, välillä hyökkäyksessä haastetta.

KyIF-Dicken 20-20 (13-8)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
KyIF: Maja Sannholm 5, Ingrid Degerth 4, Fanny Broman 4 Jessi Laasio 3, Miisa Palkoranta 1, Nea Nousiainen 1, Daniela Lindgård 1, Fanny Axberg 1

Dicken: Tove Salokivi 5, Anna Lindahl 5 (2), Malena Heikkinen 3, Linn Wentzel 2, Janica Sjöström 2, Emilia Valkamo 1, Emilia Kohonen 1, Jessika Gammals 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Maja Sannholm KyIF 3
Tove Salokivi Dicken 2
Fanny Broman KyIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Anu Pihlström 1 x 2 min, Daniela Lindgård 1 x 2 min, Ingrid Degerth 1 x 2 min, Miisa Palkoranta 1 x 2 min
Dicken: Hanna Nyman 1 x 2 min

Erotuomarit: Samuel Leandersson – Joni Lindberg

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk