KyIF tärkeään voittoon GrIFK:sta

KyIF otti tiukan otteen välieräpaikasta voitettuaan vieraskentällä GrIFK:n 26-22 (15-11).

KyIF oli niskan päällä heti ottelun alusta saakka, vaikka joukkueet etenivätkin tasapäin aivan ensimmäisen puoliajan lopulle. KyIF otti nimiinsä viimeiset kuusi minuuttia 4-0 ja samalla sai neljän maalin johdon toiselle puoliajalle.

KyIF näytti karkaavan heti toisen puoliajan alussa päästen jo kuuden maalin karkumatkalle. GrIFK ei kuitenkaan luovuttanut ja nousi taas maalin päähän. Kun GrIFK oli päässyt kantaan, pystyi KyIF löytämään vielä yhden vaihteen tehden viisi peräkkäistä maalia eikä kotijoukkue siitä enää toipunut.

Voiton myötä KyIF tukevoitti asemiaan neljäntenä. Tappion myötä GrIFK sai käytännössä heittää haaveensa runkosarjan kakkospaikasta.

GrIFK:n päävalmentaja Gustaf Ahlroos myönsi vierailijoiden paremmuuden.

– KyIF oli parempi tänään ja he halusivat voittaa enemmän. Otamme opiksi matsista ja jatkamme harjoittelua. Tänään emme pelanneet hyvin.

KyIF-luotsi Birgitta Lindhom iloitsi voitosta.

– Olen tyytyväinen päivän peliin ja kahteen pisteeseen. Pelasimme hyvin 45 minuuttia matsista, mutta sitten oli 15:sta minuutin huonompi jakso, jolloin GrIFK pääsi kirimään. Haluamme pelata yhtä hyvin loppukauden, kun pelasimme ensimmäisellä puoliajalla.

Ottelun parhaana palkittu Ingrid Degerth piti joukkueen esitystä mainiona.

– Tärkeät pisteet meille ja onnistuimme hyvin puolustuksessa ja hyökkäyksessä. Oli kova peli, mutta meillä oli hyvä fiilis.

GrIFK-KyIF 22-26 (11-15)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Johanna Hilli 11 (3), Christina Rehnberg 3, Carolina Rehnberg 2, Corinna Jensen 2, Emma Wickström 1, Sara Sandelin 1, Alexandra Karsten 1, Linnea Harms 1

KyIF: Ingrid Degerth 7, Emilia Karell 4, Maja Sannholm 3 (2), Miisa Palkoranta 3, Jessi Laasio 3, Sanni Latvala 2, Fanny Broman 2, Ellen Sampakoski 1, Daniela Lindgård 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ingrid Degerth KyIF 3
Miisa Palkoranta KyIF 2
Christina Rehnberg GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Christina Rehnberg 1 x 2 min, Linnea Harms 1 x 2 min
KyIF: Anu Pihlström 1 x 2 min

Erotuomarit: Pasi Ojapalo – Harri Nieminen

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk