SIF ja Atlas pistejakoon

SIF avasi kauden pistetilinsä pelaamalla Atlaksen kanssa tasapelin. Ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen 26-26 (11-12).

Atlas oli voittanut joukkueiden aiemman kohtaamisen ja aloitti nytkin vahvemmin repäisten jo 8-3-johdon reilun vartin pelin jälkeen. SIF pääsi ensimmäisen puoliajan lopulla paremmin peliin mukaan ja kuroi eroa umpeen päästen maalin päähän ennen taukoa.

Toinen puoliaika sujuikin tasaisesti. Joukkueet iskivät maaleja vuorotellen, mutta Atlaksella oli koko ajan hienoinen etu, sillä SIF oli pääosin takaa-ajajana, sillä se pääsi vain kertaalleen ottelussa johtoon ja ehti nauttia siitä 11 sekuntia. Vain 50 SIF:n johtomaalista, niin Atlas oli jälleen maalin edellä. Atlas näytti pystyvänsä pitämään kahden maalin johdon, kun mentiin viimeiselle minuutille, mutta Madeleine Lindholmin kaksi maalia loppuhetkillä nostivat kotijoukkueen vielä tasoihin ja näin SIF sai kauden pistetilin auki.

SIF:n päävalmentaja Jan Hagman oli tyytyväinen pisteeseen ja nousuun.

– Hyvin tsempattu naisilta tänään. Vaikkei meillä ole ollut kummoisempaa pistesaalista, jaksamme taistella. On täysin pelaajien ansiota, että saamme tänään yhden pisteen. Tästä vain jatkamme työntekoa.

Vaikka Atlaksella oli voiton avaimet, niin Atlaksen päävalmentaja Klaus Sarin nautti pelistä.

– Kokonaisuudessaan hyvä taistelu. Lopussa hukattiin johtoasema, se harmittaa. Tasaiset pelit ovat kaikista parhaita.

Ottelun parhaana palkittua Mariela Lönnqvistiä menetetty johtoasema lopussa harmitti.

– Pelasimme hyvin ja taistelimme hienosti joukkueena. Meillä oli hauskaa kentällä ja se tuntui hyvältä. Ikävä kyllä sähläsimme pallon kanssa viimeisillä minuuteilla ja heitimme tyhjästä maalista ohi.

SIF-Atlas 26-26 (11-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Saara Lehtola 6, Madeleine Lindholm 5, Erica Gustafsson 5, Matilda Luuppala 3, Sirja Lassinharju-Heinonen 3 (1), Matilda Sjöstedt 2, Nea Puijola 1, Sara Falck 1

Atlas: Mariela Lönnqvist 8 (1), Emma von Nandelstadh 5, Alicia Eklund 4, Susanna Larkimo 3, Matilda Cordeiro 3, Wilma Rehnström 2, Sofia Joutjärvi 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Mariela Lönnqvist Atlas 3
Saara Lehtola SIF 2
Saga Narkiniemi SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Moa Wasström 1 x 2 min, Sirja Lassinharju-Heinonen 2 x 2 min
Atlas: Mariela Lönnqvist 1 x 2 min, Matilda Cordeiro 1 x 2 min, Susanna Larkimo 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Teemu Kaulio

Yleisöä: 101

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk