SIF otti selvän voiton Atlaksesta

SIF otti kauden ensimmäisen voittonsa Atlaksesta ja jatkaa taistelua välieräpaikasta. SIF:n voittolukemat olivat 36-25 (16-11).

Joukkueiden kauden kaksi ensimmäistä kohtaamista olivat tasaisia, mutta tällä kertaa SIF oli selkeästi edellä.

Atlas johti ensiminuutit, mutta sen jälkeen SIF:n peli alkoi rullata. Avausjakson ensimmäisellä puoliskolla SIF vei seitsemän minuutin pätkän 5-0 ja kasvatti viiden maalin johdon. Ero säilyi myös tauolle lähdettäessä.

SIF tukahdutti Atlaksen takaa-ajohaaveet jo heti toisen puoliajan alkuun kasvattamalla eroa tasaisesti. Atlas ei päässyt missään vaiheessa uhkaamaan SIF:n johtoa ja lopulta siuntiolaiset kuittasivat tärkeät pisteet.

Voitolla SIF kolmen pisteen päähän KyIF:stä ja taistelee edelleen paikasta neljän parhaan joukossa. Joukkueet kohtaavat uudestaan jo heti tulevana lauantaina.

Atlaksen päävalmentaja Klaus Sarinin mukaan joukkue sortui virheisiin.

– Aloitettiin ihan hyvin, mutta silti melkein alusta asti helppoja syöttövirheitä, josta vastustaja pääsi rokottamaan. Toinen puoliaika oli melko huono. Ei olla jotenkin mukana pelissä. Lauantaina uudestaan.

SIF:n päävalmentaja Jan Hagman antoi tunnustusta sekä omilleen että vastustajalle.

– Ansaittu voitto. Me saatiin puolustus kuntoon ja tehtiin kontramaaleja enemmän kuin viime matseissa. Atlas teki sen hyvin, antoi kovan vastuksen vähillä vaihtopelaajilla.

Joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa Atlas oli ottanut ensin maalin voiton, jonka jälkeen joukkueet jakoivat pisteet tasapelillä. Ottelun parhaana palkitun Stella Bruncronan mukaan SIF oli ottanut opiksi edelliskohtaamisista.

– Meni paljon paremmin kuin edelliset pelit. Tällä kertaa ei lähdetty peliin takki auki. Alettiin pelaamaan alusta asti ja tytöt laittoivat pallot maaliin.

Atlas-SIF 25-36 (11-16)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Atlas: Mariela Lönnqvist 7 (3), Emma von Nandelstadh 6, Matilda Cordeiro 5, Milla Maristo 3, Alicia Eklund 3, Wilma Rehnström 1

SIF: Madeleine Lindholm 8 (4), Nea Puijola 6, Erica Gustafsson 5, Matilda Luuppala 4, Saara Lehtola 3, Nora Wunsch 2, Moa Wasström 2, Carin Lemström 2, Natalie Jürgens 2, Matilda Sjöstedt 1, Ebba Sjöstedt 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Stella Bruncrona SIF 3
Madeleine Lindholm SIF 2
Mariela Lönnqvist Atlas 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas: Alicia Eklund 2 x 2 min, Matilda Cordeiro 1 x 2 min
SIF: Madeleine Lindholm 2 x 2 min

Erotuomarit: Samuel Leandersson – Werneri Kivipato

Yleisöä: 0

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk