SIF otti varman voiton Atlaksesta

SIF ei antanut Atlaksen yllättää, vaan otti selkeän voiton vantaalaisista lauantaina kotonaan. Samalla Atlaksen haaveet välieräpaikasta karkasivat käsistä lopullisesti.

Ottelu kulki alusta saakka siuntiolaisten merkeissä. Atlas jäi avausjaksolla vain neljään tehtyyn maaliin ja SIF:n johto kirjattiin jo tauolle mentäessä seitsemän maalin erolla.

Toisella jaksolla Atlaskin alkoi löytää paremmin jyvää kohdilleen, mutta SIF piti kiinni asemistaan, eivätkä vieraat toden teolla päässeet uhkaamaan missään vaiheessa. Voiton myötä SIF taistelee edelleen tiukasti runkosarjan nelossijasta ja paikasta välierissä.

SIF:n päävalmentaja Jan Hagman oli omiensa otteisiin kokonaisuutena tyytyväinen.

– Hyvin tsempattu tytöiltä. Laura loisti maalissa. Nyt pitää keskittyä seuraavaan peliin ja vastustajaan, Hagman muistutti.

Tyytyväinen oli myös ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä vienyt SIF-maalivahti Laura Laakso.

– Hyvä peli. Jatkettiin siitä mihin jäätiin tiistaina.

Atlas-luotsi Klaus Sarin löysi parannettavaa molemmilta jaksoilta.

– Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli ongelmia maalinteon kanssa. Neljä maalia on aivan liian vähän puoliaikaan. Toisella puoliajalla taas puolustus ei toiminut kuten halutaan. Onnittelut Siuntiolle voitosta, Sarin kertasi.

SIF – Atlas 25-17 (11-4)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Erica Gustafsson 9, Madeleine Lindholm 6, Nora Wunsch 3 (2), Matilda Sjöstedt 3, Ebba Sjöstedt 2, Nea Puijola 1, Matilda Luuppala 1
Atlas: Emma von Nandelstadh 6, Susanna Larkimo 5, Mariela Lönnqvist 3, Alicia Eklund 2, Matilda Cordeiro 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Laura Laakso SIF 3
Erica Gustafsson SIF 2
Susanna Larkimo Atlas 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Moa Wasström 1 x 2 min
Atlas: Veronika Garro 1 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Jan Helander

Yleisöä: 0

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk