Dicken niukasti Suomen Cupin finaaliin

Dicken varmisti ensimmäisenä joukkueena Suomen Cupin finaalipaikan, kun se voitti SIF:n tiukan taistelun jälkeen 26-24 (13-11).

SM-sarjassa Dicken johtaa sarjaa ja SIF on toiseksi viimeisenä, mutta Suomen Cupissa ennakkoasetelmilla ei ole aina väliä. SIF piti Dickeniä todella tiukoilla, mutta Dicken lopulta eteni finaaliin.

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, kun ero ei kasvanut missään vaiheessaa kolme maalia suuremmaksi kumpaankaan suuntaan.

Toisella puoliajalla Dickenin oli hieman selvemmin niskan päällä saaden muutamaan otteeseen neljän maalin eron. SIF ei kuitenkaan luovuttanut ja nousi aina parin maalin päähän, mutta loppuun saakka puristus ei riittänyt.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius hehkutti omiensa esitystä.

– Hyvä tiukka taistelu tänään! Olen todella tyytyväinen meidän asenteeseen. Me pelataan sunnuntaina finaali, pitkästä aikaa!

SIF-luotsi Jan Hagman nautti pelistä tappiosta huolimatta.

– Onneksi olkoon Dicken! Oli tiukka ja kiva ottelu. Me teimme vähän liian monta virhettä jonka takia emme saaneet käännettyä voittoa meille. Mutta hauska ja hyvä ottelu, meidän peli kehittyy koko ajan.

Dicken – SIF 26-24 (13-11)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Malena Heikkinen 7, Matilda Peitsaro 6 (4), Tove Salokivi 4, Anna Lindahl 4, Emilia Valkamo 2, Janica Sjöström 1, Hanna Nyman 1, Jessika Gammals 1

SIF: Madeleine Lindholm 9 (1), Saara Lehtola 5 (1), Erica Gustafsson 3, Matilda Sjöstedt 2, Nea Puijola 2, Moa Wasström 1, Ebba Sjöstedt 1, Natalie Jürgens 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Emilia Valkamo 1 x 2 min, Malena Heikkinen 1 x 2 min, Tove Salokivi 1 x 2 min
SIF: Erica Gustafsson 1 x 2 min

Erotuomarit: Annika Helin-Pohjola – Annette Nyberg

Yleisöä: 0

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk