Ahlroos ja Genberg GrIFK:n valmentajiksi

Grankulla IFK:n naisten edustusjoukkue lähtee kauteen 2019–2020 uuden valmentajakaksikon voimin. Päävalmentajana aloittaa Gustaf ”Gutte” Ahlroos.

Keväällä 2019 valmennukseen tullut Granin kasvatti ja HC Westissä sekä P90-maajoukkueessa peliuran tehnyt Anders ”Ankan” Genberg jatkaa joukkueen toisena valmentajana.

Granin luola on Ahlroosille tuttu juniorivalmentajavuosilta ja hän oli johdattamassa Granin käsipallonaiset SM-hopealle vuosina 2012 ja 2013. Hän on valmentanut urallaan mm. BK-46:n naisten joukkuetta, T-98 maajoukkuetta sekä Uppsala HK:n miesten joukkuetta. Ahlroos on koulutukseltaan liikunnanohjaaja, Personal Trainer ja Mental Trainer Coach.

Muutaman vuoden tauon jälkeen Ahlroos palaa naisten käsipallon SM-sarjaan.

– Olen erittäin kiitollinen ja iloinen saadessani mahdollisuuden päävalmennusvastuuseen GrIFK:n naisten joukkueesta. Olen seurannut joukkuetta, jossa on taitavia, lupaavia pelaajia, joilla on mahdollisuus kehittyä vielä enemmän. Pelaajat ovat nuoria, mutta uskon, että joukkue tulee taistelemaan kolmen parhaan sijoituk-sista tulevalla kaudella, kertoo Gutte Ahlroos.

– Oli helppo vastata myöntävästi tehtävään.

Edelliset kaksi kautta valmennuksesta vastanneet Miro Koljonen ja Sam Kihlstedt jatkavat uusissa haasteissa. Koljonen siirtyy pelaamaan Norjaan Fjellhammer IL:n riveihin ja Kihlstedt keskittyy GrIFK:n juniorivalmennuspäällikkönä vahvistamaan seuran nuorisotoimintaa.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk