Atlas kohti kautta uudessa komennossa

Atlaksen valmistautuminen kauteen 2014-2015 on alkanut uuden päävalmentajan ja kesätreenien merkeissä. Kimmojen uutena päävalmentajana edessä olevalla kaudella toimii Nils-Erik ”Nisse” Heerman.

Atlas on aloittanut kesätreeninsä monipuolisten harjoitusten  merkeissä. Yhteisiä treenejä on kolmesti viikossa ja ne ovat sisältäneet mm. Piloxingia, mäkijuoksua Jätemäellä, erilaisia kuntopiirejä, mattopainia sekä tietenkin käsipalloa.

Monipuolisen ja vaihtelevan treenaamisen takana on Kimmojen uusi  päävalmentaja Nils-Erik Heerman. Nisse onkin Atlaksessa tuttu kasvo ja toimi edellisenä kautena myös Kimmojen apuvalmentajana.

1+2-vuotisen sopimuksen tehnyt Heerman seuraa Kari-Petri Kalliota Atlaksen ykkösluotsina.

– Olin apuvalmentajana jo viime vuonna ja KP kun ei enää pystynyt  jatkamaan päävalmentajana, kysyttiin minulta ottaisinko päävastuun. Katsoin projektin olevan mielenkiintoinen ja KP:n hyvän pohjatyön  jälkeen on hyvä jatkaa naisjoukkueen kehittymistä, Heerman sanoo Atlaksen verkkosivuilla.

Päävalmentaja uskoo Kimmoilla olevan saumat yllättää monet tulevalla kaudella.

– Joukkue on nuori, mutta siitä löytyy myös kokemusta. Yhdistelmä on mielenkiintoinen. Tavoite on päästä kuuden parhaan joukkoon, jonka jälkeen asetetaan uusi tavoite.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!